Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Albufeira

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albufeira inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albufeira miniguide

Billeje Albufeira

Biludlejning Albufeira

Albufeira er beliggende 30 km nordvest for Faro på Algarve-kysten i det sydlige Portugal .20.000 indbyggere lever i fiskerihavnen, som er en af Portugals førende resorts.

Albufeira er kendt for sine strande og en malerisk gammel by med smalle gader og hvide huse. På stranden giver farverige fiskerbåde kontrast til det blå hav. Fiskerne stadig fiskeri ud for strandene som de har gjort i hundrede år, side om side med turister nyder solen. På Albufeira strande, kan besøgende stå på vandski, windsurfing, fiskeri eller gå ridning. Albufeira har en livlig natteliv på “The Strip”. Fra stranden er der god udsigt over byen og Albufeira’s klipper. Andre attraktioner er i hulen i Xorino, som var en skjulested i den 1300’s. Med bil kan du også nå “udgangen”, Cabo Sao Vicente, Europas ekstreme sydvest.

Faro lufthavn ligger 26 km fra Albufeira.

Dansk