Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pombal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pombal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pombal miniguide

Billeje Pombal

Biludlejning Pombal

Pombal er en by i Portugal’s vestkyst syd for Porto .18.000 bor i Pombal, mens forstæder befolkning 59.000 indbyggere her.

Det var lederen af templet af herrerne, har Dom Gualdim Pais, der har beordret oprettelsen af Pombal Palace i 1200-tallet, og det er omkring slottet byen er vokset op. I 1800-tallet fik Marquesas Pombal bygget flere offentlige bygninger. Fra Pombal er det let at komme rundt i regionerne omkring Serra de Sico med sine huler, og typiske landsbyer, der producerer ost og kager, samt håndværk såsom quilts, kurve, keramik og vævning. En anden seværdighed, strandene, besøgende kan finde ved at markere skoven Mata Nacional gøre Urso.

Aeroporto da Portela i Lissabon er den nærmeste lufthavn 133 km fra Pombal.

Dansk