Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pombal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pombal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pombal miniguide

Billeje Pombal
Biludlejning Pombal

Pombal er en by i Portugal’s vestkyst syd for Porto .18.000 bor i Pombal, mens forstæder befolkning 59.000 indbyggere her.

Det var lederen af templet af herrerne, har Dom Gualdim Pais, der har beordret oprettelsen af Pombal Palace i 1200-tallet, og det er omkring slottet byen er vokset op. I 1800-tallet fik Marquesas Pombal bygget flere offentlige bygninger. Fra Pombal er det let at komme rundt i regionerne omkring Serra de Sico med sine huler, og typiske landsbyer, der producerer ost og kager, samt håndværk såsom quilts, kurve, keramik og vævning. En anden seværdighed, strandene, besøgende kan finde ved at markere skoven Mata Nacional gøre Urso.

Aeroporto da Portela i Lissabon er den nærmeste lufthavn 133 km fra Pombal.