Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lagos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lagos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lagos miniguide

Billeje Lagos
Biludlejning Lagos – Foto: © Georges Jansoone

Lagos er en lille by i Algarve, ved udmundingen af floden Besafrim. 27.000 mennesker lever i den kommune i Algarve. I byen er der live 18.000 indbyggere.

Lagos er en gammel maritim by, der går 2 tusind år tilbage i tiden. Byen er i dag en vigtig turistby med flere arkitektoniske bevis for sin rige fortid. Lagos var den romerske Lacobriga, og resterne af en romersk bymur. En af bygningerne stammer helt tilbage fra 1445 og vil være den første bygning, der blev brugt til slave marked.De 14 – og 1500-tallet Lagos udgangspunkt for flere opdagelsesrejser, og var en import port til slave trafik. Guld Kirke Santo Antonio har et lille egnsmuseum. Øst for byen floden Meia Praia med lange sandstrande. Der er også en livlig natteliv.

Selv om Lagos har en lille lufthavn, Aeródromo Municipal Brigadeiro Costa Franco, Faro Lufthavn er 80 km væk foretrække.