Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lagos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lagos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lagos miniguide

Billeje Lagos

Biludlejning Lagos – Foto: © Georges Jansoone

Lagos er en lille by i Algarve, ved udmundingen af floden Besafrim. 27.000 mennesker lever i den kommune i Algarve. I byen er der live 18.000 indbyggere.

Lagos er en gammel maritim by, der går 2 tusind år tilbage i tiden. Byen er i dag en vigtig turistby med flere arkitektoniske bevis for sin rige fortid. Lagos var den romerske Lacobriga, og resterne af en romersk bymur. En af bygningerne stammer helt tilbage fra 1445 og vil være den første bygning, der blev brugt til slave marked.De 14 – og 1500-tallet Lagos udgangspunkt for flere opdagelsesrejser, og var en import port til slave trafik. Guld Kirke Santo Antonio har et lille egnsmuseum. Øst for byen floden Meia Praia med lange sandstrande. Der er også en livlig natteliv.

Selv om Lagos har en lille lufthavn, Aeródromo Municipal Brigadeiro Costa Franco, Faro Lufthavn er 80 km væk foretrække.

Dansk