Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Braga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Braga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Braga miniguide

Billeje Braga

Biludlejning Braga

Braga er Portugals femte største by, 45 km nordøst for Porto i Cávado Valley i regionen Minho.Braga, omgivet af volde og har 175.000 indbyggere. Inkluderet forstaden, byen har en befolkning på 826.000.

Braga blev sandsynligvis grundlagt af fønikerne, og er en gammel kultur-og religiøst center. Romerne kaldte det Augusta Bracara, hvilket betyder, maleriske bygninger.På en bakke syd for byens kirke Bom Jesus do Monte, en række af pilgrimme flokkes her hvert år. Den nuværende kirke blev bygget i 1722. Heroppe er der en tovbane. Byens domkirke stammer fra 1100-tallet. Katedralen, Igreja de Bom Jesus de Monte, flere af landets mest berømte religiøse statuer og skatte, og er en af landets mest berømte seværdigheder. Foran domkirken, er det ikke mindre end 1.776 trin. Foto Museum, Museu da Imagem med Portugals største samling af fotografier, er også placeret her.

Porto’s Francisco maskinværksted Sa Carneiro Lufthavn er 40 km fra Braga centrum.

Dansk