Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Braga

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Braga inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Braga miniguide

Billeje Braga
Biludlejning Braga

Braga er Portugals femte største by, 45 km nordøst for Porto i Cávado Valley i regionen Minho.Braga, omgivet af volde og har 175.000 indbyggere. Inkluderet forstaden, byen har en befolkning på 826.000.

Braga blev sandsynligvis grundlagt af fønikerne, og er en gammel kultur-og religiøst center. Romerne kaldte det Augusta Bracara, hvilket betyder, maleriske bygninger.På en bakke syd for byens kirke Bom Jesus do Monte, en række af pilgrimme flokkes her hvert år. Den nuværende kirke blev bygget i 1722. Heroppe er der en tovbane. Byens domkirke stammer fra 1100-tallet. Katedralen, Igreja de Bom Jesus de Monte, flere af landets mest berømte religiøse statuer og skatte, og er en af landets mest berømte seværdigheder. Foran domkirken, er det ikke mindre end 1.776 trin. Foto Museum, Museu da Imagem med Portugals største samling af fotografier, er også placeret her.

Porto’s Francisco maskinværksted Sa Carneiro Lufthavn er 40 km fra Braga centrum.