Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Amadora

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amadora inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amadora miniguide

Billeje Amadora

Biludlejning Amadora

Amadora er en forstad nordvest for Lissabon. Amadora er en kommune med 176.000 indbyggere i elleve sogne. Med et areal kun strækker sig over 24 km er Portugal tættest befolkede område.

Castelo de Sao Jorge, en af Lissabons største attraktioner, ligger på højden af byens højeste bjerg i Amadora. Det går tilbage til 200 AD Kr. Arkæologiske udgravninger har vist, at grækerne, romerne, muslimer, og
kartaginenserne var her. I 1147 var den første konge af Portugal , Dom Afonso Henriques borg fra maurerne.Det var her, at kong Dom Manuel modtaget en Vasco da Gama, da han kom tilbage efter sin første rejse til Indien , og landets første spiller var skrevet af Gil Vicente.I 1910 blev det erklæret nationalt monument. Hvert år, en international comedy festival afholdes i Amadora.

Lissabon Aeroporto da Portela , ligger ni kilometer fra centrum.

Dansk