Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amadora

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amadora inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amadora miniguide

Billeje Amadora
Biludlejning Amadora

Amadora er en forstad nordvest for Lissabon. Amadora er en kommune med 176.000 indbyggere i elleve sogne. Med et areal kun strækker sig over 24 km er Portugal tættest befolkede område.

Castelo de Sao Jorge, en af Lissabons største attraktioner, ligger på højden af byens højeste bjerg i Amadora. Det går tilbage til 200 AD Kr. Arkæologiske udgravninger har vist, at grækerne, romerne, muslimer, og
kartaginenserne var her. I 1147 var den første konge af Portugal, Dom Afonso Henriques borg fra maurerne.Det var her, at kong Dom Manuel modtaget en Vasco da Gama, da han kom tilbage efter sin første rejse til Indien, og landets første spiller var skrevet af Gil Vicente.I 1910 blev det erklæret nationalt monument. Hvert år, en international comedy festival afholdes i Amadora.

Lissabon Aeroporto da Portela, ligger ni kilometer fra centrum.