Biludlejning Indien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Indien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Indien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Indien miniguide

Billeje Indien
Biludlejning Indien

Indien ligger i Sydasien og har 1.120 millioner mennesker (2009). Landet er verdens næststørste land (befolkningen mht.) Efter Kina .Landet er omgivet af Pakistan i vest, Kina, Nepal og Bhutan i nord og Bangladesh i øst.Indien har kystlinje Bengalske Bugt, det Arabiske Hav og Det Indiske Ocean.

Indiens landskab er domineret af høyplatået Deccan, lavland med frodige marker, ørken og dele af bjergkæden i Himalaya. Indien har næsten en monsun klima, men også overalt tropiske og subtropiske klimaer. Fra juni til oktober regntiden er landet.

Hovedstaden New Delhi er landets næststørste by, ligger nord for landet.Byen har 17 millioner indbyggere i hovedstadsområdet. New Delhi er den politiske og kommercielle centrum i landet, og har flere berømte seværdigheder, herunder Lotus Temple, med sin unikke arkitektur.

Indiens største by er Mumbai (Bombay) – med 20 millioner indbyggere i hovedstadsområdet.Andre større byer i landet er Kolkata (Calcutta), Chennai (Madras), Bengalore og Hyderabad.

Indien er en eksotisk og spændende turistmål. Landet byder på attraktioner inden for historie, arkitektur, natur og dyreliv. Indien er også et land fuld af kontraster, med mange forskellige religioner og kulturelle traditioner. Vestkysten af landet i Det Arabiske Hav har flere populære badebyer med smukke sandstrande, frodige palmer og laguner.
Landets største turistattraktion er det smukke graven templet Taj Mahal, der ligger i den nordlige del – i nærheden af byen Agra.Templet blev bygget i 1653, og er bygget i hvidt marmor.

Indiens største lufthavn – Indira Gandhi International Airport – ligger 16 km sydvest for hovedstaden New Delhi.Lufthavnen er også den travleste i Sydasien.

Bedre pris ved at sammenligne Billigerebiludlejning.dk. Her finder du en af de bredeste udvalg af udlejningsbiler til lavere priser end vores konkurrenter.