Biludlejning Indien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Indien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Indien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Indien miniguide

Billeje Indien

Biludlejning Indien

Indien ligger i Sydasien og har 1.120 millioner mennesker (2009). Landet er verdens næststørste land (befolkningen mht.) Efter Kina .Landet er omgivet af Pakistan i vest, Kina, Nepal og Bhutan i nord og Bangladesh i øst.Indien har kystlinje Bengalske Bugt, det Arabiske Hav og Det Indiske Ocean.

Indiens landskab er domineret af høyplatået Deccan, lavland med frodige marker, ørken og dele af bjergkæden i Himalaya. Indien har næsten en monsun klima, men også overalt tropiske og subtropiske klimaer. Fra juni til oktober regntiden er landet.

Hovedstaden New Delhi er landets næststørste by, ligger nord for landet.Byen har 17 millioner indbyggere i hovedstadsområdet. New Delhi er den politiske og kommercielle centrum i landet, og har flere berømte seværdigheder, herunder Lotus Temple, med sin unikke arkitektur.

Indiens største by er Mumbai (Bombay) – med 20 millioner indbyggere i hovedstadsområdet.Andre større byer i landet er Kolkata (Calcutta), Chennai (Madras), Bengalore og Hyderabad.

Indien er en eksotisk og spændende turistmål. Landet byder på attraktioner inden for historie, arkitektur, natur og dyreliv. Indien er også et land fuld af kontraster, med mange forskellige religioner og kulturelle traditioner. Vestkysten af landet i Det Arabiske Hav har flere populære badebyer med smukke sandstrande, frodige palmer og laguner.
Landets største turistattraktion er det smukke graven templet Taj Mahal, der ligger i den nordlige del – i nærheden af byen Agra.Templet blev bygget i 1653, og er bygget i hvidt marmor.

Indiens største lufthavn – Indira Gandhi International Airport – ligger 16 km sydvest for hovedstaden New Delhi.Lufthavnen er også den travleste i Sydasien.

Bedre pris ved at sammenligne Billigerebiludlejning.dk. Her finder du en af de bredeste udvalg af udlejningsbiler til lavere priser end vores konkurrenter.

Populære destinationer

Dansk