Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bangalore

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bangalore inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bangalore miniguide

Billeje Bangalore

Biludlejning Bangalore

Bangalore er hovedstaden i staten Karnataka og har en central placering i den sydlige del af Indien .Det er beliggende næsten 1000 meter over havets overflade, hvilket giver en behagelig klima. Bangalore blev grundlagt og voksede op omkring et fort i 1537, har stedet været nævnt i kilder fra før AD 900 Befolkningen i bygrænsen anslås til over 5.000.000 (2009), men antallet stiger til omkring 6 millioner, hvis du antager Suburbs (2006).

Bangalore er en meget smuk og rolig by af brede gader og en bred vifte af underholdning, såsom teatre og natteliv. Der er mange templer i byen, herunder Bull Temple, der ligner en tyr og den enorme tempel for guden Shiva. Lumbini Gardens er en sjov park med faciliteter såsom bølge pool, og Wonder La Amusement Park er den største og nyeste forlystelsespark med attraktioner både på land og hav.

Bangalore International Airport åbnede i 2008 og er beliggende ca. 45 km væk fra byen.

Dansk