Biludlejning Kina

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kina miniguide

Billeje Kina

Biludlejning Kina

Kina er det største land i Østasien (i området), og 3 største i verden – efter Canada og Rusland .Der er i alt på 1,3 milliarder indbyggere (2009) – som er verdens mest folkerige.

Kina er omgivet af de 14 lande og har kyst ud mod det Gule Hav, Østkinesiske Hav og Det Sydkinesiske Hav.
Landet har et varieret landskab af sletter, bjerge og bjergkæder, floder og øde områder. Himalaya bjergkæde ligger i Kina, på grænsen til Nepal. Verdens højeste bjerg – Mount Everest (8.850 m) – er placeret.
Kina har også et varieret klima – med primært tempereret klima i nord, tropisk klima i syd og monsunklima i resten af landet.

Hovedstaden Beijing er landets næststørste by (efter Shanghai), og har 17.400 tusind indbyggere i hovedstadsområdet regionen.Beijing er Kinas politiske og kulturelle centrum med en unik kulturarv. Top turistattraktioner er Den Kinesiske Mur, Minggravene, Den Himmelske Freds Port, som fører ind til det kejserlige palads området Den Forbudte By. Sommer-OL i 2008 blev også afholdt i Beijing.

Andre større byer i Kina (efter Beijing og Shanghai), Hong Kong, Tianjin, Wuhan, Shenyang, Guangzhou, Harbin og Xi’an.
Kina har flere internationale lufthavne og lufthavne i Beijing, Shanghai og Hong Kong er det travleste i landet. Hong Kong Interantional Lufthavn er også en af de store lufthavne i Asien.

Prøv vores brugervenlige søgemaskine og få overraskende lave priser noteret på udlejningsbil i Kina.

Populære destinationer

Dansk