Biludlejning Kina

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kina miniguide

Billeje Kina
Biludlejning Kina

Kina er det største land i Østasien (i området), og 3 største i verden – efter Canada og Rusland .Der er i alt på 1,3 milliarder indbyggere (2009) – som er verdens mest folkerige.

Kina er omgivet af de 14 lande og har kyst ud mod det Gule Hav, Østkinesiske Hav og Det Sydkinesiske Hav.
Landet har et varieret landskab af sletter, bjerge og bjergkæder, floder og øde områder. Himalaya bjergkæde ligger i Kina, på grænsen til Nepal. Verdens højeste bjerg – Mount Everest (8.850 m) – er placeret.
Kina har også et varieret klima – med primært tempereret klima i nord, tropisk klima i syd og monsunklima i resten af landet.

Hovedstaden Beijing er landets næststørste by (efter Shanghai), og har 17.400 tusind indbyggere i hovedstadsområdet regionen.Beijing er Kinas politiske og kulturelle centrum med en unik kulturarv. Top turistattraktioner er Den Kinesiske Mur, Minggravene, Den Himmelske Freds Port, som fører ind til det kejserlige palads området Den Forbudte By. Sommer-OL i 2008 blev også afholdt i Beijing.

Andre større byer i Kina (efter Beijing og Shanghai), Hong Kong, Tianjin, Wuhan, Shenyang, Guangzhou, Harbin og Xi’an.
Kina har flere internationale lufthavne og lufthavne i Beijing, Shanghai og Hong Kong er det travleste i landet. Hong Kong Interantional Lufthavn er også en af de store lufthavne i Asien.

Prøv vores brugervenlige søgemaskine og få overraskende lave priser noteret på udlejningsbil i Kina.

Billeje destinationer