Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Beijing

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beijing inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beijing miniguide

Billeje Beijing

Biludlejning Beijing

Beijing eller Peking er i det høje nord på sletten i det nordlige Kina , deraf navnet, som betyder nordlige hovedstad.Beijing er ca. 160 km fra Bohai-bugten. Kinas hovedstad har 7.200 tusind indbyggere i byens centrum, og 10,3 millioner med forstæder. Beijing er centrum for den kinesiske vej-og jernbane-system med jernbane er opstået i Rusland , Mongoliet og Nordkorea hovedstad Pyongyang.

Beijing er kendt for Great Wall og Den Forbudte By. Begge UNESCO World Heritage List. The Great Wall var oprindeligt et forsvar, og menes at være verdens største bygninger. Det er på 6000 km lang og mellem 6 og 15 meter høj. Wall blev afsluttet i løbet af Ming-dynastiet. Den Forbudte By blev bygget af Ming kejserne i 1400, og var den kejserlige palads. Kun den kejserlige familie og retten havde adgang. Beijing er også kendt for seværdigheder såsom Summer Palace.Den Himmelske Freds Plads er en af de største rektangulære slots. Dette er også Mao Zedong Mausoleum.

Den internationale lufthavn ligger 22 km nordøst for byen Chaoyang område

Dansk