Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Beijing

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beijing inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beijing miniguide

Billeje Beijing
Biludlejning Beijing

Beijing eller Peking er i det høje nord på sletten i det nordlige Kina, deraf navnet, som betyder nordlige hovedstad.Beijing er ca. 160 km fra Bohai-bugten. Kinas hovedstad har 7.200 tusind indbyggere i byens centrum, og 10,3 millioner med forstæder. Beijing er centrum for den kinesiske vej-og jernbane-system med jernbane er opstået i Rusland, Mongoliet og Nordkorea hovedstad Pyongyang.

Beijing er kendt for Great Wall og Den Forbudte By. Begge UNESCO World Heritage List. The Great Wall var oprindeligt et forsvar, og menes at være verdens største bygninger. Det er på 6000 km lang og mellem 6 og 15 meter høj. Wall blev afsluttet i løbet af Ming-dynastiet. Den Forbudte By blev bygget af Ming kejserne i 1400, og var den kejserlige palads. Kun den kejserlige familie og retten havde adgang. Beijing er også kendt for seværdigheder såsom Summer Palace.Den Himmelske Freds Plads er en af de største rektangulære slots. Dette er også Mao Zedong Mausoleum.

Den internationale lufthavn ligger 22 km nordøst for byen Chaoyang område