Biludlejning Rusland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rusland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rusland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rusland miniguide

Rusland
Biludlejning Rusland

Rusland (ca. 142 millioner indbyggere i 2009) er verdens største land i størrelse. Området er på 17 millioner km2 – hvilket er spredt over to kontinenter: Europa og Asien, hvor den sondring kommer den mægtige Ural bjergene. Den europæiske del – der er den rigeste mennesker – består af en stor del af lavlandet, gennemboret af store floder Volga, Dnjepr og Don. Sibirien, der dominerer de asiatiske sektion, der strækker sig fra Uralbjergene og langt øst til Stillehavet, består af en del af tundra og er relativt tyndt befolket. Ellers en stor del af resten af Rusland domineret stepper, ørkener og bjerge.

Den europæiske del af Rusland, der grænser, Norge, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen, Hviderusland og Ukraine. – mens den asiatiske del er omgivet af Georgien, Aserbajdsjan, Kasakhstan, Kina, Mongoliet og Nordkorea.Landet har også en meget lang kystlinje, især i den nordlige del af Barentshavet og Arktis Ocean – og mod øst ved Stillehavet.
Det meste af Rusland har et tempereret fastlands klima med forholdsvis store forskelle mellem sommer og vinter temperaturer. Både i nord, hvor de polare klima, og i Sibirien kan være yderst kolde vintre. I syd – Sortehavet og Det Kaspiske Hav – er den anden side, varm, subtropisk klima.

Hovedstaden Moskva har ca. 10 millioner indbyggere.Ellers er der TIR 2. millioner byer i landet, den største af disse er St. Petersborg (4,2 millioner).Rusland har en række attraktioner at byde på. En af de største enkeltstående attraktioner omfatter en tur på den transsibiriske jernbane fra Moskva til Vladivostok på Stillehavet.Afstanden er 9,300 km, og turen tager 9 dage.

Ruslands tre største lufthavne – som Domodedovo International Airport er den største – er alle placeret i nærheden af Moskva.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Moskva og St. Petersborg, Rusland. De angivne priser er sammenlignet fra en række virksomheder og altid inkluderer ubegrænset kilometertal og forsikring.