Biludlejning Rusland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rusland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rusland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rusland miniguide

Rusland

Biludlejning Rusland

Rusland (ca. 142 millioner indbyggere i 2009) er verdens største land i størrelse. Området er på 17 millioner km2 – hvilket er spredt over to kontinenter: Europa og Asien, hvor den sondring kommer den mægtige Ural bjergene. Den europæiske del – der er den rigeste mennesker – består af en stor del af lavlandet, gennemboret af store floder Volga, Dnjepr og Don. Sibirien, der dominerer de asiatiske sektion, der strækker sig fra Uralbjergene og langt øst til Stillehavet, består af en del af tundra og er relativt tyndt befolket. Ellers en stor del af resten af Rusland domineret stepper, ørkener og bjerge.

Den europæiske del af Rusland, der grænser, Norge, Finland, Estland , Letland , Litauen, Polen , Hviderusland og Ukraine. – mens den asiatiske del er omgivet af Georgien, Aserbajdsjan, Kasakhstan, Kina , Mongoliet og Nordkorea.Landet har også en meget lang kystlinje, især i den nordlige del af Barentshavet og Arktis Ocean – og mod øst ved Stillehavet.
Det meste af Rusland har et tempereret fastlands klima med forholdsvis store forskelle mellem sommer og vinter temperaturer. Både i nord, hvor de polare klima, og i Sibirien kan være yderst kolde vintre. I syd – Sortehavet og Det Kaspiske Hav – er den anden side, varm, subtropisk klima.

Hovedstaden Moskva har ca. 10 millioner indbyggere.Ellers er der TIR 2. millioner byer i landet, den største af disse er St. Petersborg (4,2 millioner).Rusland har en række attraktioner at byde på. En af de største enkeltstående attraktioner omfatter en tur på den transsibiriske jernbane fra Moskva til Vladivostok på Stillehavet.Afstanden er 9,300 km, og turen tager 9 dage.

Ruslands tre største lufthavne – som Domodedovo International Airport er den største – er alle placeret i nærheden af Moskva.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Moskva og St. Petersborg, Rusland. De angivne priser er sammenlignet fra en række virksomheder og altid inkluderer ubegrænset kilometertal og forsikring.

Dansk