Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sankt Petersborg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sankt Petersborg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sankt Petersborg Lufthavn miniguide

Sankt Petersborg Lufthavn
Biludlejning Sankt Petersborg Lufthavn

Den lufthavn, der ligger uden for Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn kaldes (LED).Pulkovo Lufthavn Terminal 2, der tjener mest internationale destinationer, ligger 17 km uden for St. Petersborg. Pulkovo 1, som primært har indenrigsflyvninger, ligger omkring 20 km fra St. Petersborg. Der er busser mellem de to terminaler og til St. Petersborg med korrespondance til metro. Avis, Europcar og Hertz tilbyder biluteleie i lufthavnen.Det skal bemærkes, at veistandarden er meget dårlig, og tegnene derefter.

St. Petersborg Lufthavn er den 4. travleste lufthavn i Rusland og blev brugt af 7.070.000 passagerer i 2008.Lufthavnen har en langsigtet plan for modernisering af perioden til 2025. Det blev bygget i 1931, under anden verdenskrig lå i forreste linje i kampen for Leningrad.

Den bedste shopping er i Terminal 2, mens Terminal 1 er et apotek og frisør. Begge terminaler har cafeer og restauranter, trådløst internet, business center og ATM. Det nærmeste hotel, The Pulkovskaya Hotel, som ligger et par miles fra lufthavnen og kan nås med offentlig transport.