Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sankt Petersborg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sankt Petersborg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sankt Petersborg Lufthavn miniguide

Sankt Petersborg Lufthavn

Biludlejning Sankt Petersborg Lufthavn

Den lufthavn, der ligger uden for Sankt Petersborg Pulkovo Lufthavn kaldes (LED).Pulkovo Lufthavn Terminal 2, der tjener mest internationale destinationer, ligger 17 km uden for St. Petersborg. Pulkovo 1, som primært har indenrigsflyvninger, ligger omkring 20 km fra St. Petersborg. Der er busser mellem de to terminaler og til St. Petersborg med korrespondance til metro. Avis, Europcar og Hertz tilbyder biluteleie i lufthavnen.Det skal bemærkes, at veistandarden er meget dårlig, og tegnene derefter.

St. Petersborg Lufthavn er den 4. travleste lufthavn i Rusland og blev brugt af 7.070.000 passagerer i 2008.Lufthavnen har en langsigtet plan for modernisering af perioden til 2025. Det blev bygget i 1931, under anden verdenskrig lå i forreste linje i kampen for Leningrad.

Den bedste shopping er i Terminal 2, mens Terminal 1 er et apotek og frisør. Begge terminaler har cafeer og restauranter, trådløst internet, business center og ATM. Det nærmeste hotel, The Pulkovskaya Hotel, som ligger et par miles fra lufthavnen og kan nås med offentlig transport.

Dansk