Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sankt Petersborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sankt Petersborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sankt Petersborg miniguide

Sankt Petersborg

Biludlejning Sankt Petersborg

St. Petersborg, er beliggende lige vest for Rusland , indtil lederen af Den Finske Bugt.Det er den næststørste i Rusland og den tredje største i Europa. I 2008,. Antallet af indbyggere i form af over 4,5 millioner inden for bygrænsen St. Petersborg blev grundlagt i 1703 og var hovedstad fra 1712 til 1918. De stater gik til Europas største by Moskva efter den russiske revolution i 1918.

St. Petersborg er blevet kaldt en kulturel kapital og med god grund. Den smukke by grænser med mange attraktioner, både museer og børnevenlige aktiviteter, herunder et museum for kunst og kultur samt Zoo Leningrad Zoo. I Sankt Petersborg er der over 500 broer, fordi byen er på mange små øer. Old Town skal tages ét besøg, og er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Lufthavnen i St. Petersborg er beliggende ca 17 km udenfor byen og kaldte Pulkovo Lufthavn.Dette er den fjerde travleste lufthavn i Rusland efter de tre steder i området omkring Moskva.

Dansk