Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sankt Petersborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sankt Petersborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sankt Petersborg miniguide

Sankt Petersborg
Biludlejning Sankt Petersborg

St. Petersborg, er beliggende lige vest for Rusland, indtil lederen af Den Finske Bugt.Det er den næststørste i Rusland og den tredje største i Europa. I 2008,. Antallet af indbyggere i form af over 4,5 millioner inden for bygrænsen St. Petersborg blev grundlagt i 1703 og var hovedstad fra 1712 til 1918. De stater gik til Europas største by Moskva efter den russiske revolution i 1918.

St. Petersborg er blevet kaldt en kulturel kapital og med god grund. Den smukke by grænser med mange attraktioner, både museer og børnevenlige aktiviteter, herunder et museum for kunst og kultur samt Zoo Leningrad Zoo. I Sankt Petersborg er der over 500 broer, fordi byen er på mange små øer. Old Town skal tages ét besøg, og er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Lufthavnen i St. Petersborg er beliggende ca 17 km udenfor byen og kaldte Pulkovo Lufthavn.Dette er den fjerde travleste lufthavn i Rusland efter de tre steder i området omkring Moskva.