Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Moskva

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Moskva inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Moskva miniguide

Moskva

Biludlejning Moskva

Moskva er hovedstaden og største by i Rusland med over 10 millioner indbyggere (2008).Dette tal også gør byen til den største by i Europa. Moskva er beliggende i det vestlige Rusland, mellem nord og syd. Gennem byen løber gennem Moskva-floden Oka opfylder Europas største flod Volga i nord. Moskva’s status som hovedstad blev givet til St. Petersborg i 1712, men Moskva havde tilbage i 1918.

Moskva er kendt for mange smukke bygninger, herunder St. Basil’s Cathedral med farver og løkkuplene samt de syv søstre, der er domkirken formet skyskrabere. Byen er et kulturelt centrum og et af de mest berømte seværdigheder er Bolshoi Theatre. Moskva koncertsale, museer, cirkus og dukketeater er verdenskendt. Et af de mest besøgte attraktioner er den berigelse Kreml og Den Røde Plads, som stammer fra 1400-tallet.

De store lufthavne i Moskvas Sheremetyevo International Airport , Vnukovo lufthavn og Domodedovo International Airport .Sidstnævnte er den største i antallet af passagerer og ligger 22 km uden for byen.

Dansk