Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Moskva

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Moskva inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Moskva miniguide

Moskva
Biludlejning Moskva

Moskva er hovedstaden og største by i Rusland med over 10 millioner indbyggere (2008).Dette tal også gør byen til den største by i Europa. Moskva er beliggende i det vestlige Rusland, mellem nord og syd. Gennem byen løber gennem Moskva-floden Oka opfylder Europas største flod Volga i nord. Moskva’s status som hovedstad blev givet til St. Petersborg i 1712, men Moskva havde tilbage i 1918.

Moskva er kendt for mange smukke bygninger, herunder St. Basil’s Cathedral med farver og løkkuplene samt de syv søstre, der er domkirken formet skyskrabere. Byen er et kulturelt centrum og et af de mest berømte seværdigheder er Bolshoi Theatre. Moskva koncertsale, museer, cirkus og dukketeater er verdenskendt. Et af de mest besøgte attraktioner er den berigelse Kreml og Den Røde Plads, som stammer fra 1400-tallet.

De store lufthavne i Moskvas Sheremetyevo International Airport, Vnukovo lufthavn og Domodedovo International Airport .Sidstnævnte er den største i antallet af passagerer og ligger 22 km uden for byen.