Biludlejning Polen

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Polen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Polen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Polen miniguide

Polen

Biludlejning Polen

Polen ligger i Centraleuropa og har 38.400 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje ved Østersøen i nord, der grænser op til lande Tyskland , Ukraine ,Hviderusland , Rusland (Kaliningrad-enklaven), Litauen , Tjekkiet og Slovakiet .

Landet er for det meste lavlandet med sletter, dale, skove og søer.Syd og sydøst landets landskab præget af bjerge – hvor det højeste bjerg er Rysy, hvilket er 2499 m.Wisla-floden er landets vigtigste og længste, og flere store byer i Polen er placeret på denne.

Polen ligger i grænseområdet mellem det tempererede klima i øst, og maritime tempereret regn klima i vest. Der er mindst nedbør i foråret.

Hovedstaden Warszawa er beliggende på begge sider af floden Wisla i centrale dele af landet og har 1,7 millioner indbyggere (2009).Warszawa er landets største by – og den politiske, kulturelle og økonomiske centrum. Byen er også en vigtig transport hub. Warszawa har interessante museer og teatre, opera, zoologiske og botanisk have.Old Town er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Andre større byer i Polen er bestemmelsesgrænseværdier , Lóds, Kraków, Wroclaw, Poznan, Gdansk og Szczecin .
Gdansk og Gdynia i det nordlige Polen vigtigste havne.

Polens vigtigste lufthavn er den internationale Warszawa Frederic Chopin Airport , som ligger 10 km syd for hovedstaden.
Biludlejning kan bookes gennem os i tre nemme trin i søgemaskinen ovenfor. Priserne for leje af bil i Polen har aldrig været billigere. Søgemaskinen henter rum fra flere virksomheder og lister den bedste pris.

Dansk