Biludlejning Polen

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Polen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Polen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Polen miniguide

Polen
Biludlejning Polen

Polen ligger i Centraleuropa og har 38.400 tusind indbyggere (2009). Landet har kystlinje ved Østersøen i nord, der grænser op til lande Tyskland, Ukraine, Hviderusland, Rusland (Kaliningrad-enklaven), Litauen, Tjekkiet og Slovakiet .

Landet er for det meste lavlandet med sletter, dale, skove og søer.Syd og sydøst landets landskab præget af bjerge – hvor det højeste bjerg er Rysy, hvilket er 2499 m.Wisla-floden er landets vigtigste og længste, og flere store byer i Polen er placeret på denne.

Polen ligger i grænseområdet mellem det tempererede klima i øst, og maritime tempereret regn klima i vest. Der er mindst nedbør i foråret.

Hovedstaden Warszawa er beliggende på begge sider af floden Wisla i centrale dele af landet og har 1,7 millioner indbyggere (2009).Warszawa er landets største by – og den politiske, kulturelle og økonomiske centrum. Byen er også en vigtig transport hub. Warszawa har interessante museer og teatre, opera, zoologiske og botanisk have.Old Town er også opført som en UNESCO World Heritage List.

Andre større byer i Polen er bestemmelsesgrænseværdier, Lóds, Kraków, Wroclaw, Poznan, Gdansk og Szczecin .
Gdansk og Gdynia i det nordlige Polen vigtigste havne.

Polens vigtigste lufthavn er den internationale Warszawa Frederic Chopin Airport, som ligger 10 km syd for hovedstaden.
Biludlejning kan bookes gennem os i tre nemme trin i søgemaskinen ovenfor. Priserne for leje af bil i Polen har aldrig været billigere. Søgemaskinen henter rum fra flere virksomheder og lister den bedste pris.