Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lodz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lodz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lodz miniguide

Lodz
Biludlejning Lodz

Lodz er Polens tredje største by med alt 790.000 indbyggere.Det er beliggende 120 km sydvest for Warszawa i midten af Polen.

Lodz er Polens førende tekstilproduktionskædens centrum, og er ofte sammenlignet med Englands Manchester .Lodz blev chartret i 1798 og har til tider været under tysk herredømme. Byen er et stort videnskabeligt og kulturelt centrum med museer, teatre, opera-og filmindustrien. Camerimage, en international filmfestival for cinematografi er afholdt i sidste uge i november. Den Danske Filmskole er placeret her. Byens hovedgade er 5-kilometer Ulica Piotrkowska. I den gamle by var en del af Litzmannstadt Getto, som var den næststørste jødiske ghetto i Polen i løbet af de 2 World War II. Af de seværdigheder, du Sztuki Museum og byens historiske museum er nævnt. Den tidligere var en af Europas første kunst muser, mens sidstnævnte har flere indrettede værelser tilegnet berømte personer fra Lodz.

Lodz Wladyslaw Reymont Airport ligger seks kilometer fra Lodz centrum.