Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lodz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lodz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lodz miniguide

Lodz

Biludlejning Lodz

Lodz er Polens tredje største by med alt 790.000 indbyggere.Det er beliggende 120 km sydvest for Warszawa i midten af Polen.

Lodz er Polens førende tekstilproduktionskædens centrum, og er ofte sammenlignet med Englands Manchester .Lodz blev chartret i 1798 og har til tider været under tysk herredømme. Byen er et stort videnskabeligt og kulturelt centrum med museer, teatre, opera-og filmindustrien. Camerimage, en international filmfestival for cinematografi er afholdt i sidste uge i november. Den Danske Filmskole er placeret her. Byens hovedgade er 5-kilometer Ulica Piotrkowska. I den gamle by var en del af Litzmannstadt Getto, som var den næststørste jødiske ghetto i Polen i løbet af de 2 World War II. Af de seværdigheder, du Sztuki Museum og byens historiske museum er nævnt. Den tidligere var en af Europas første kunst muser, mens sidstnævnte har flere indrettede værelser tilegnet berømte personer fra Lodz.

Lodz Wladyslaw Reymont Airport ligger seks kilometer fra Lodz centrum.

Dansk