Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Manchester

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manchester inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manchester miniguide

Billeje Manchester

Biludlejning Manchester

Manchester er en engelsk by i amtet Great Manchester. Byen ligger på vestkysten nord for landet, og det er cirka 60 km til Liverpool mod Det Irske Hav i vest.Det er en stor havn i byen på grund af Manchester Ship Canal, der løber fra floden Mersey i Liverpool. I 2008 begrænser befolkning i byen målt på næsten 465 000.

Manchester historie går tilbage til 1300’s og byen voksede på grund af tekstilindustrien. I dag er der mange museer i byen, der giver en introduktion til både historie og industrien, herunder Manchester Museum og Cube. Byen er kendt for hattemakeri, noget du kan lære mere om på Stockport’s Hat Works. Lige uden Msnchester område attraktioner som landets største Blue Planet Aquarium og Zoo Chester Zoo med over 500 forskellige arter.

Manchester Airport er den travleste lufthavn i land uden for London-området .Der er flyvninger til mange dele af verden, og lufthavnen er ca. 14 km uden for byen.

Dansk