Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Manchester

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manchester inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manchester miniguide

Billeje Manchester
Biludlejning Manchester

Manchester er en engelsk by i amtet Great Manchester. Byen ligger på vestkysten nord for landet, og det er cirka 60 km til Liverpool mod Det Irske Hav i vest.Det er en stor havn i byen på grund af Manchester Ship Canal, der løber fra floden Mersey i Liverpool. I 2008 begrænser befolkning i byen målt på næsten 465 000.

Manchester historie går tilbage til 1300’s og byen voksede på grund af tekstilindustrien. I dag er der mange museer i byen, der giver en introduktion til både historie og industrien, herunder Manchester Museum og Cube. Byen er kendt for hattemakeri, noget du kan lære mere om på Stockport’s Hat Works. Lige uden Msnchester område attraktioner som landets største Blue Planet Aquarium og Zoo Chester Zoo med over 500 forskellige arter.

Manchester Airport er den travleste lufthavn i land uden for London-området .Der er flyvninger til mange dele af verden, og lufthavnen er ca. 14 km uden for byen.