Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Liverpool

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liverpool inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liverpool miniguide

Billeje Liverpool
Biludlejning Liverpool

Liverpool er en af de største byer, som ligger på vestkysten af det nordlige England .Det ligger lige nord for grænsen til Wales, i amtet kaldes Lancashire. Placeringen er centralt, nær udmundingen af floden Mersey i Det Irske Hav og var længe UK’s største havn, men tabte projektkonkurrencen i 1960’erne. Befolkningen blev målt i 2008 til næsten 470 000.

Liverpool har meget at tilbyde, både gamle og moderne. Første gang byen nævnes i 1191 og især havnen er et stort museum. Cunard Bygninger, Port of Liverpool og St. Georges Hall bør træffes på et besøg for at forstå lidt om Liverpools historie og unikke arkitektur. Medlemmerne af The Beatles var fra Liverpool, og her kan du opleve flere ture til Beatles Magical Mystery Tour, som supplement til museet The Beatles Story.

Liverpool John Lennon Airport er beliggende ca. 12 km udenfor byens centrum og er opkaldt efter den Beatle og fred aktivist, som blev skudt og dræbt i 1980.