Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Liverpool

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liverpool inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liverpool miniguide

Billeje Liverpool

Biludlejning Liverpool

Liverpool er en af de største byer, som ligger på vestkysten af det nordlige England .Det ligger lige nord for grænsen til Wales , i amtet kaldes Lancashire. Placeringen er centralt, nær udmundingen af floden Mersey i Det Irske Hav og var længe UK’s største havn, men tabte projektkonkurrencen i 1960’erne. Befolkningen blev målt i 2008 til næsten 470 000.

Liverpool har meget at tilbyde, både gamle og moderne. Første gang byen nævnes i 1191 og især havnen er et stort museum. Cunard Bygninger, Port of Liverpool og St. Georges Hall bør træffes på et besøg for at forstå lidt om Liverpools historie og unikke arkitektur. Medlemmerne af The Beatles var fra Liverpool, og her kan du opleve flere ture til Beatles Magical Mystery Tour, som supplement til museet The Beatles Story.

Liverpool John Lennon Airport er beliggende ca. 12 km udenfor byens centrum og er opkaldt efter den Beatle og fred aktivist, som blev skudt og dræbt i 1980.

Dansk