Biludlejning Wales

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wales

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wales inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wales miniguide

Billeje Wales
Biludlejning Wales

Wales er en halvø i det sydvestlige Storbritannien, og har 3 millioner indbyggere (2009). Området er omkranset af England mod øst og de kystnære linje til Bristol Channel mod syd, St. George’s Channel mod vest og Det Irske Hav i nord.Øen Anglesey i det nordlige Wales, også tilhører.

Landskabet i Wales består af bjerge, bakker, frugtbare dale, søer og vandfald – og lavlandet langs kysten. Den højeste top er Snow Down, som er 1085 m.

Wales har et maritimt klima med kolde vintre og varme somre. Det er overvejende køligere og vådere i Wales end i England.

Hovedstaden Cardiff er beliggende i det sydlige Wales, og har 320.000 indbyggere.Cardiff er en vigtig havn og har mange turistattraktioner. De mest populære er Cardiff Castle og Castell Coch. Hovedstaden har også adskillige interessante museer, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv med restauranter og pubber.

Andre større byer i Wales er Swansea,Camarthen, Newport, Merthyr Tydfil og Rhondda.

Wales har stor turisme, og er kendt for sin smukke og vilde natur. Halvøen har også mange smukke slotte, rige historie og spændende kultur. Det officielle sprog i Wales er engelsk, og den keltiske sprog walisisk.

Cardiff International Airport ligger 20 km vest for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Wales i de fleste større byer. Vælg destination i søgemaskinen over og bestille en udlejningsbil i 3 nemme trin.