Biludlejning Wales

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wales

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wales inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wales miniguide

Billeje Wales

Biludlejning Wales

Wales er en halvø i det sydvestlige Storbritannien, og har 3 millioner indbyggere (2009). Området er omkranset af England mod øst og de kystnære linje til Bristol Channel mod syd, St. George’s Channel mod vest og Det Irske Hav i nord.Øen Anglesey i det nordlige Wales, også tilhører.

Landskabet i Wales består af bjerge, bakker, frugtbare dale, søer og vandfald – og lavlandet langs kysten. Den højeste top er Snow Down, som er 1085 m.

Wales har et maritimt klima med kolde vintre og varme somre. Det er overvejende køligere og vådere i Wales end i England .

Hovedstaden Cardiff er beliggende i det sydlige Wales, og har 320.000 indbyggere.Cardiff er en vigtig havn og har mange turistattraktioner. De mest populære er Cardiff Castle og Castell Coch. Hovedstaden har også adskillige interessante museer, gode indkøbsmuligheder og et pulserende natteliv med restauranter og pubber.

Andre større byer i Wales er Swansea ,Camarthen , Newport, Merthyr Tydfil og Rhondda.

Wales har stor turisme, og er kendt for sin smukke og vilde natur. Halvøen har også mange smukke slotte, rige historie og spændende kultur. Det officielle sprog i Wales er engelsk, og den keltiske sprog walisisk.

Cardiff International Airport ligger 20 km vest for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Wales i de fleste større byer. Vælg destination i søgemaskinen over og bestille en udlejningsbil i 3 nemme trin.

Populære destinationer

Dansk