Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cardiff

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cardiff inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cardiff miniguide

Billeje Cardiff

Biludlejning Cardiff

Cardiff er hovedstaden i Wales er et land der er forbundet med Storbritannien og er omgivet afEnglands sydlige halvdel i øst.Amtet, at byen tilhører kaldes South Glamorgan og sydlige Wales. Cardiff er placeret langt syd for amtet og er den største by i Wales. I 2009 anslog antallet af befolkningen på lige over 300 000 Byen har en vigtig kulindustri og havnen.

Et af de mest berømte seværdigheder i Cardiff er Cardiff Castle. Romerne fik mindst to fortsatte på samme sted, men det er kun en del af grundlaget for det sidste fort, der er tilbage sammen med grundlaget for det nuværende slot. Cardiff Bay er et populært tilholdssted både på grund af de mange barer og restauranter, men også på grund af de aktiviteter, der finder sted på vandet. Cardiff Bay Visitor Centre tilbyder forskellige udstillinger og har en speciel slange form.

Cardiff Lufthavn er den eneste lufthavn i Wales tilbyder internationale flyvninger. Lufthavnen ligger ca 20 km vest for byen.

Dansk