Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cardiff

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cardiff inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cardiff miniguide

Billeje Cardiff
Biludlejning Cardiff

Cardiff er hovedstaden i Wales er et land der er forbundet med Storbritannien og er omgivet afEnglands sydlige halvdel i øst.Amtet, at byen tilhører kaldes South Glamorgan og sydlige Wales. Cardiff er placeret langt syd for amtet og er den største by i Wales. I 2009 anslog antallet af befolkningen på lige over 300 000 Byen har en vigtig kulindustri og havnen.

Et af de mest berømte seværdigheder i Cardiff er Cardiff Castle. Romerne fik mindst to fortsatte på samme sted, men det er kun en del af grundlaget for det sidste fort, der er tilbage sammen med grundlaget for det nuværende slot. Cardiff Bay er et populært tilholdssted både på grund af de mange barer og restauranter, men også på grund af de aktiviteter, der finder sted på vandet. Cardiff Bay Visitor Centre tilbyder forskellige udstillinger og har en speciel slange form.

Cardiff Lufthavn er den eneste lufthavn i Wales tilbyder internationale flyvninger. Lufthavnen ligger ca 20 km vest for byen.