Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Swansea

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Swansea inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Swansea miniguide

Billeje Swansea
Biludlejning Swansea

De kystnære by Swansea ligger på Bristol Channel i South Wales – lige øst for Gowerhalvøya i County of Glamorgan.Swansea er Wales’s næststørste by efter hovedstaden Cardiff, med ca 230.000 indbyggere (2007).

Swansea centrum blev kraftigt beskadiget af bomber i løbet af 2 World War II, og derfor har nogle historiske bygninger. En af de overlevende bygninger omfatter The Guild Hall – et bygningskompleks af hvide sten fra 1934 – som i dag huser byen, herunder City Hall.

Ruinerne af Swansea Castle fra 1200-tallet, byens store historiske turistattraktion.

I centrum er flere kapeller og kirker, teater fra 1897, kunstgallerier, butikker, indendørs marked, restauranter, barer og natklubber.

Swansea Bay har 18 m kyststrækning, og på dette område er en marina, flere strande, cykelstier, parker, golfbaner og forskellige museer.National Waterfront Museum er et besøg værd – en lokalhistorisk museum med interessante udstillinger.

Lige vest for Swansea Bay er tidligere fisker landsbyen Mumbles, der er kendt for at være et populært turistmål. Mumbles er kendt for sine smukke kystlinje og dens strande.

Den nærmeste lufthavn er Cardiff International Airport, som ligger 71 km øst for Swansea.