Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Swansea

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Swansea inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Swansea miniguide

Billeje Swansea

Biludlejning Swansea

De kystnære by Swansea ligger på Bristol Channel i South Wales – lige øst for Gowerhalvøya i County of Glamorgan.Swansea er Wales’s næststørste by efter hovedstaden Cardiff, med ca 230.000 indbyggere (2007).

Swansea centrum blev kraftigt beskadiget af bomber i løbet af 2 World War II, og derfor har nogle historiske bygninger. En af de overlevende bygninger omfatter The Guild Hall – et bygningskompleks af hvide sten fra 1934 – som i dag huser byen, herunder City Hall.

Ruinerne af Swansea Castle fra 1200-tallet, byens store historiske turistattraktion.

I centrum er flere kapeller og kirker, teater fra 1897, kunstgallerier, butikker, indendørs marked, restauranter, barer og natklubber.

Swansea Bay har 18 m kyststrækning, og på dette område er en marina, flere strande, cykelstier, parker, golfbaner og forskellige museer.National Waterfront Museum er et besøg værd – en lokalhistorisk museum med interessante udstillinger.

Lige vest for Swansea Bay er tidligere fisker landsbyen Mumbles, der er kendt for at være et populært turistmål. Mumbles er kendt for sine smukke kystlinje og dens strande.

Den nærmeste lufthavn er Cardiff International Airport , som ligger 71 km øst for Swansea.

Dansk