Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cardiff Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cardiff Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cardiff Lufthavn miniguide

Billeje Cardiff Lufthavn
Biludlejning Cardiff Lufthavn – Foto: © Dr. Blofeld

Cardiff Airport (CWL) er placeret 19 km vest for Cardiff. Det kører både busser og tog mellem Cardiff og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er National Alamo, Avis, Europcar og Hertz.

Omkring 1,6 millioner passagerer besøgte Cardiff Airport i 2009. De vigtigste base for bmibaby, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. 8 forskellige flyselskaber, der flyver til 30 destinationer beliggende i Cardiff Airport.

Cardiff Airport tilbyder 5 forskellige barer og caféer og flere butikker. Andre faciliteter er Møderum “, VIP loungen, baby / Family, banker og turistinformation. De er flere hoteller tæt på lufthavnen, herunder Holiday Inn Express Cardiff Airport.