Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Carmarthen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Carmarthen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Carmarthen miniguide

Billeje Carmarthen

Biludlejning Carmarthen

Den lille by Carmarthen ligger ved siden af floden Tywi, og hovedbyen i amtet Carmarthenshire. Carmarthen har omkring 20.000 indbyggere, er en af Wales ‘s ældste byer.Med sin strategiske beliggenhed 13 km fra Bristol Channel, blev byen en af de vigtigste i Wales i middelalderen.

Byen har en række af konserveret kulturelle relikvier, mange gamle bygninger og ruinerne af en Norman slottet. Dette ligger på en bakke med udsigt over floden Tywi.Andre seværdigheder er St. Peter’s Church fra 1000’s, som ligger den store romerske amfiteater og byens museum, et par kilometer uden for centrum, og lokalhistoriske udstillinger, herunder arkæologiske genstande og malerier.

Den Gwili Railway er en attraktion i Carmarthen. Dette er en tidligere jernbane fra Carmarthen til Aberystwyth er genåbnet for turisttrafik. Den gamle dampmaskine, der løber gennem en smuk skovklædt dal er et populært tilflugtssted for både lokale og turister.

Picton Monument (oprindeligt fra 1828) er en berømt vartegn i byen. Monumentet er 75 meter høj og blev lavet til minde om Sir Thomas Picton –   der døde i slaget ved Waterloo i 1815.Monument som set i dag er en rekonstruktion fra 1988.

Carmarthen har også flere golfbaner, dejligt lokale indkøbscenter og en botanisk have. Ca. 56 km vest for centrum, tivoli, Oakwood (ved Pembrokeshire), og er en attraktion for hele familien.

Nærmeste internationale lufthavn er Cardiff International Airport , som ligger 109 km sydøst for Carmarthen.

Dansk