Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Carmarthen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Carmarthen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Carmarthen miniguide

Billeje Carmarthen
Biludlejning Carmarthen

Den lille by Carmarthen ligger ved siden af floden Tywi, og hovedbyen i amtet Carmarthenshire. Carmarthen har omkring 20.000 indbyggere, er en af Wales ‘s ældste byer.Med sin strategiske beliggenhed 13 km fra Bristol Channel, blev byen en af de vigtigste i Wales i middelalderen.

Byen har en række af konserveret kulturelle relikvier, mange gamle bygninger og ruinerne af en Norman slottet. Dette ligger på en bakke med udsigt over floden Tywi.Andre seværdigheder er St. Peter’s Church fra 1000’s, som ligger den store romerske amfiteater og byens museum, et par kilometer uden for centrum, og lokalhistoriske udstillinger, herunder arkæologiske genstande og malerier.

Den Gwili Railway er en attraktion i Carmarthen. Dette er en tidligere jernbane fra Carmarthen til Aberystwyth er genåbnet for turisttrafik. Den gamle dampmaskine, der løber gennem en smuk skovklædt dal er et populært tilflugtssted for både lokale og turister.

Picton Monument (oprindeligt fra 1828) er en berømt vartegn i byen. Monumentet er 75 meter høj og blev lavet til minde om Sir Thomas Picton –   der døde i slaget ved Waterloo i 1815.Monument som set i dag er en rekonstruktion fra 1988.

Carmarthen har også flere golfbaner, dejligt lokale indkøbscenter og en botanisk have. Ca. 56 km vest for centrum, tivoli, Oakwood (ved Pembrokeshire), og er en attraktion for hele familien.

Nærmeste internationale lufthavn er Cardiff International Airport, som ligger 109 km sydøst for Carmarthen.