Biludlejning Liverpool John Lennon Lufthavn

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Liverpool John Lennon Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liverpool John Lennon Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liverpool John Lennon Lufthavn miniguide

Billeje Liverpool John Lennon Lufthavn

Biludlejning Liverpool John Lennon Lufthavn

Liverpool John Lennon Airport (LPL) placeret 12 km sydøst for Liverpool .Der er regelmæssig busforbindelse mellem Liverpool og lufthavnen, og fra togstationen i Liverpool kan nå de fleste destinationer i England .Fem selskaber tilbyder billeje.

Indtil 2007 var det en af de lufthavne i Europa, med hurtig vækst fra 875.000 passagerer i 1998 til ca 5.500 tusind i 2007.I 2008 anvendte 5.330 tusind passagerer i lufthavnen. Den travleste ruter (2008) er Malaga , Dublin , Alicante , Amsterdam og Palma de Mallorca.

Da lufthavnen er opkaldt efter legenden John Lennon i 2002, har lufthavnen investeret kraftigt i kunst. Flere udstillinger har med John Lennon’s liv og arbejde at gøre.
Liverpool har et godt udvalg af afgiftsfrie, apoteker og andre butikker, og 12 forskellige restauranter. Blandt attraktionerne er muligheden for at leje mødelokaler og bøn værelse, trådløst internet til rådighed for et gebyr. Hampton af Hilton med 160 værelser ligger nær lufthavnen.

Dansk