Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Liverpool John Lennon Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Liverpool John Lennon Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Liverpool John Lennon Lufthavn miniguide

Billeje Liverpool John Lennon Lufthavn
Biludlejning Liverpool John Lennon Lufthavn

Liverpool John Lennon Airport (LPL) placeret 12 km sydøst for Liverpool .Der er regelmæssig busforbindelse mellem Liverpool og lufthavnen, og fra togstationen i Liverpool kan nå de fleste destinationer i England .Fem selskaber tilbyder billeje.

Indtil 2007 var det en af de lufthavne i Europa, med hurtig vækst fra 875.000 passagerer i 1998 til ca 5.500 tusind i 2007.I 2008 anvendte 5.330 tusind passagerer i lufthavnen. Den travleste ruter (2008) er Malaga, Dublin, Alicante, Amsterdam og Palma de Mallorca.

Da lufthavnen er opkaldt efter legenden John Lennon i 2002, har lufthavnen investeret kraftigt i kunst. Flere udstillinger har med John Lennon’s liv og arbejde at gøre.
Liverpool har et godt udvalg af afgiftsfrie, apoteker og andre butikker, og 12 forskellige restauranter. Blandt attraktionerne er muligheden for at leje mødelokaler og bøn værelse, trådløst internet til rådighed for et gebyr. Hampton af Hilton med 160 værelser ligger nær lufthavnen.