Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Amsterdam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amsterdam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amsterdam miniguide

Billeje Amsterdam

Biludlejning Amsterdam

Amsterdam er den nederlandske største by og landets hovedstad. Amsterdam er beliggende i det nordvestlige Holland , i provinsen Noord-Holland.Amsterdam har en forbindelse til havet gennem Nordsøen kanalen. Herfra færge til Newcastle og Harwich i England.735.000 mennesker lever i byens centrum, mens forstæderne bor i alt 2.1 million i Amsterdam.

Amsterdam er kendt for tulipaner, øl og dens mange kanaler. Rijksmuseum er berømt for sine mesterværker af hollandske maleri af Rembrandt, Van Gogh, Gauguin og Toulouse-Lautrec bl.a. Stedelijk Museum moderne kunstnere som Picasso, Chagall og Matisse. Amsterdam er en berømt musik by, og Concertgebouw Orkestret har et ry som en af de bedste. I Amsterdam er Anne Frank House, hvor familien gemte fra 1942 til 1944. Der er nu et museum. Byen har 7.000 historiske bygninger og en række museer, ud over den zoologiske have og planetarium, for at nævne nogle få attraktioner.

Lufthavn Amsterdam Schiphol er placeret i den sydlige del, 15 km sydvest for byen.

Dansk