Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amsterdam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amsterdam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amsterdam miniguide

Billeje Amsterdam
Biludlejning Amsterdam

Leder du efter et godt tilbud på en lejebil i Amsterdam? Hvad enten du ønsker at afhente din lejebil i lufthavnen eller Amsterdams bymidte, kan du være sikker på at finde en bil, som passer perfekt til dine behov. 

Amsterdam

Amsterdam er Hollands største by og landets hovedstad. Byen ligger i den nordvestlige del af Holland, i Noord-Holland-provinsen. Amsterdam er forbundet til havet via Nordsøkanalen. Herfra kan du tage færgen til Newcastle eller Harwich i England. Der er ca 820. 000 indbyggere i byen. Hvis man medregner forstæderne, bliver det omtrent 2,4 millioner indbyggere i hovedstadsområet. 

Amsterdam er kendt for tulipaner, øl og de mange kanaler. Rijksmuseum (nationalmuseet) er kendt for de hollandske mesterværk af Rembrandt, Van Gogh, Gauguin og Toulouse-Lautrec m.fl.. På Stedelijk-museet finder du værker af moderne kunstnere som Picasso, Chagall og Matisse. Amsterdam er også kendt for byens musikscene, og Concertgebouw Orkester har ry for at være et af de bedste orkestre i verden. I Amsterdam kan du også finde Anne Franks hus, hvor Anne Frank og hendes familie skjulte sig i årene 1942-44, og som i dag er et museum. Byen har 7. 000 historiske bygninger og adskillige museer – samt en zoo og et planetarium, for blot at nævne nogle få af byens attraktioner. 

Lufthavnen

Amsterdam Airport Schiphol (AMS) ligger 18 km sydvest for centrum af Amsterdam, og er Hollands vigtigste lufthavn. Det er en af de travleste lufthavne i Europa. 

Mange af de førende internationale biludlejningsfirmaer har kontorer i lufthavnen – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt, Enterprise, Thrifty, Alamo og Dollar. 

Trafik

Vejnettet i Holland er af høj standard, og skiltningen er også god og informativ. Mange af motorvejene har udgangspunkt i Amsterdam, fx A1, A2, A4 og A8. 

Hastighedsgrænsen er 50 km/t i tæt befolkede områder, 100 km/t på landeveje og 130 km/t på motorveje. 

Promillegrænsen i Holland er 0,5, hvilket er det samme som i Danmark

Hvis du lejer en bil i Amsterdam, bør du spørge dit hotel, om de tilbyder gæsteparkering. Parkeringsafgifter i Holland er høje, og hvis du parkerer det forkerte sted, risikerer du at få en bøde. 

Køretips

Amsterdam er en god lejebilsdestination med relativt korte afstande til andre byer og seværdigheder i Holland. Med en lejebil kan du også køre i dit eget tempo, og du behøver ikke at være afhængig offentlig transport. 

Et køretip kunne være at besøge Europas største og travleste havneby, Rotterdam, som ligger bare 74 km sydvest for Amsterdam. Rotterdam er Hollands næststørste by med omkring 625.000 indbyggere. Byen har interessant arkitektur, og Erasmusbroen og Kube-husene er spændende seværdigheder. Rotterdam har desuden en zoologisk have og en botanisk have. 

En tur til “Europas hovedstad” Bruxelles i nabolandet Belgien (210 km) kan også anbefales. Du kan køre fra Amsterdam til Bruxelles på omkring 2½ time. Bruxelles er hovedstaden i Belgien, og har lidt over en million indbyggere. Byen huser bl.a. NATOs hovedkvarter, EU-rådet, Europakommissionen og Europaparlamentet. En flot seværdighed at besøge i Bruxelles er det centrale torv Grand-Place med adskillige historiske bygninger, bl.a. rådhuset fra 1400-tallet. 

En anden stor turistattraktion er miniatureparken Mini-Europe. Her kan du se miniaturer af kendte bygninger fra de fleste lande i Europa. 

Herudover er der mange interessante byer inden for Hollands grænser, som også er oplagte mål for dagture.