Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rotterdam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rotterdam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rotterdam miniguide

Billeje Rotterdam
Biludlejning Rotterdam

Rotterdam er Hollands næststørste by og største havn.Det ligger ved floden Rats forretningen i Nieuwe Maas, og har over 50 km kaj. Her er en færge til Kingston upon Hull og Harwich UK. 600.000 mennesker lever i byen, som er 25 km fra havet. Med forstæder. Totalpopulationen på 1,2 millioner.

Rotterdam er kendt for at være handel og skibsfart center. Grundlagt i 1200-tallet og voksede hurtigt efter Nieuwe Waterweg blev afsluttet i 1872. Under 2 World War II, store dele af byen ødelagt, og byens centrum blev genopbygget i modernistisk stil. Rotterdam har en zoologiske og botaniske haver, kunst akademi og museum ud til attraktioner som Museum Boymans van Beuningen med en rig samling af hollandsk kunst. Omkring 2000 blev det fastslået, kunstige strande langs floden Nieuwe Maas. Her kan besøgende hoppe i tandem eller nyde sandstrande.

Rotterdam Airport BV er beliggende 20 minutter uden for centrum af Rotterdam.