Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rotterdam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rotterdam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rotterdam miniguide

Billeje Rotterdam

Biludlejning Rotterdam

Rotterdam er Hollands næststørste by og største havn.Det ligger ved floden Rats forretningen i Nieuwe Maas, og har over 50 km kaj. Her er en færge til Kingston upon Hull og Harwich UK. 600.000 mennesker lever i byen, som er 25 km fra havet. Med forstæder. Totalpopulationen på 1,2 millioner.

Rotterdam er kendt for at være handel og skibsfart center. Grundlagt i 1200-tallet og voksede hurtigt efter Nieuwe Waterweg blev afsluttet i 1872. Under 2 World War II, store dele af byen ødelagt, og byens centrum blev genopbygget i modernistisk stil. Rotterdam har en zoologiske og botaniske haver, kunst akademi og museum ud til attraktioner som Museum Boymans van Beuningen med en rig samling af hollandsk kunst. Omkring 2000 blev det fastslået, kunstige strande langs floden Nieuwe Maas. Her kan besøgende hoppe i tandem eller nyde sandstrande.

Rotterdam Airport BV er beliggende 20 minutter uden for centrum af Rotterdam.

Dansk