Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rotterdam Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rotterdam Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rotterdam Lufthavn miniguide

Billeje Rotterdam Lufthavn
Biludlejning Rotterdam Lufthavn

Rotterdam – Den Haag Airport (RTM) er placeret 8 km nordvest for Rotterdam og 25 km sydøst for Haag .En lufthavnsbus kører mellem lufthavnen og Rotterdam. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, Hertz, Sixt, Europcar og Avis.

Rotterdam Airport er den tredje største lufthavn i Holland og i 2007 var 1.150.400 passagerer besøg i lufthavnen.Transavia.com er den virksomhed, flyver til de fleste destinationer i Europa.

Lufthavnen har en restaurant og cafe, og ikke mindst en bar med en udendørs tagterrasse. Andre faciliteter er afgiftsfri butik, trådløst internet, ATM, baby / alrum, konferencecenter og rejsebureau. The Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel ligger i lufthavnen.