Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rotterdam Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rotterdam Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rotterdam Lufthavn miniguide

Billeje Rotterdam Lufthavn

Biludlejning Rotterdam Lufthavn

Rotterdam – Den Haag Airport (RTM) er placeret 8 km nordvest for Rotterdam og 25 km sydøst for Haag .En lufthavnsbus kører mellem lufthavnen og Rotterdam. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, Hertz, Sixt, Europcar og Avis.

Rotterdam Airport er den tredje største lufthavn i Holland og i 2007 var 1.150.400 passagerer besøg i lufthavnen.Transavia.com er den virksomhed, flyver til de fleste destinationer i Europa.

Lufthavnen har en restaurant og cafe, og ikke mindst en bar med en udendørs tagterrasse. Andre faciliteter er afgiftsfri butik, trådløst internet, ATM, baby / alrum, konferencecenter og rejsebureau. The Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel ligger i lufthavnen.

Dansk