Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Den Haag

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Den Haag inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Den Haag miniguide

Billeje Den Haag
Biludlejning Den Haag

Haag er Hollands tredjestørste by med 465.000 indbyggere i byens centrum, og 705.000 inklusive forstæder.Den Haag er placeret i det sydlige Holland provinsen, Nordsøen, syd for Amsterdam .Byen er hjemsted for den hollandske rejeringen og Europa-Parlamentet, og ophold af den kongelige familie.

Haag er bedst kendt for sin Internationale Domstol i Haag Domstolen. Byen er smuk og har mange berømte bygninger og kunstværker. Den Mauritshuis, en Tidligere Renaissance slottet, kunstmuseet med en Rembrandt samling.Filosoffen Spinoza grav ligger i Haag. Haag opstod omkring en jagthytte ca. 1250. Den tidligere Grevens slot Binnenhof, som ligger i den gamle bydel med bydammen Vijver, er en af byens mest berømte bygninger. Ønsker palads Huis ti Bosch, den kongelige residens. Byen har seværdigheder såsom Clingendael park med en japansk have, som er Europas ældste. Der er også en Fredspaladset som blev bygget 1907-1913 og miniature by Madurodam. Strandene er ikke langt væk.

Rotterdam Airport ligger 16 miles syd for Haag.