Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Den Haag

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Den Haag inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Den Haag miniguide

Billeje Den Haag

Biludlejning Den Haag

Haag er Hollands tredjestørste by med 465.000 indbyggere i byens centrum, og 705.000 inklusive forstæder.Den Haag er placeret i det sydlige Holland provinsen, Nordsøen, syd for Amsterdam .Byen er hjemsted for den hollandske rejeringen og Europa-Parlamentet, og ophold af den kongelige familie.

Haag er bedst kendt for sin Internationale Domstol i Haag Domstolen. Byen er smuk og har mange berømte bygninger og kunstværker. Den Mauritshuis, en Tidligere Renaissance slottet, kunstmuseet med en Rembrandt samling.Filosoffen Spinoza grav ligger i Haag. Haag opstod omkring en jagthytte ca. 1250. Den tidligere Grevens slot Binnenhof, som ligger i den gamle bydel med bydammen Vijver, er en af byens mest berømte bygninger. Ønsker palads Huis ti Bosch, den kongelige residens. Byen har seværdigheder såsom Clingendael park med en japansk have, som er Europas ældste. Der er også en Fredspaladset som blev bygget 1907-1913 og miniature by Madurodam. Strandene er ikke langt væk.

Rotterdam Airport ligger 16 miles syd for Haag.

Dansk