Biludlejning Holland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Holland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Holland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Holland miniguide

Holland
Biludlejning Holland

Holland er omkranset mod øst af Tyskland og sydpå mod Belgien .Resten af landet består af kystnære områder i Atlanterhavet. Holland har en befolkning på 16,8 millioner og et areal på 41.526 km2. Den gør det muligt land til Europas tættest befolkede (hvis du ser live fra “Little America” som Monaco, San Marino, Vatikanstaten og Malta ).Ellers øerne Aruba og De Nederlandske Antiller i Det Caribiske Hav en del af, hvad der er formelt kaldes Kongeriget Holland.

Landskabet er for det meste meget fladt, med ca. halvdel er mindre end 1 m over havets overflade – og i virkeligheden er lige så meget som 38% af landets samlede areal under havets overflade. Dette er gjort muligt gennem et omfattende system af dæmninger og diger. Holland er ellers domineret af de tre store floder Rhinen (Rijn), Waal og Maas – plus et netværk af bifloder i deltaet områder.

Den formelle hovedstad er Amsterdam, med sine 745.000 indbyggere (1,5 millioner i hovedstadsområdet) er også landets største by. Regering og parlament er dog i Haag – som sammen med den vigtige havneby Rotterdam dækker et storbyområde med i alt omkring 3,3 millioner mennesker.

Holland kystklima, hvor somrene er relativt køligt og vintre mild.

Hollandsk international vigtigste lufthavn – Schiphol Lufthavn, der ligger 18 km sydvest for Amsterdam, er Europas 4 travleste.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste byer i Holland og i alle større lufthavne. Prøv søgemaskinen over og blive overrasket af lave priser på biludlejning.