Biludlejning Holland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Holland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Holland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Holland miniguide

Holland

Biludlejning Holland

Holland er omkranset mod øst af Tyskland og sydpå mod Belgien .Resten af landet består af kystnære områder i Atlanterhavet. Holland har en befolkning på 16,8 millioner og et areal på 41.526 km2. Den gør det muligt land til Europas tættest befolkede (hvis du ser live fra “Little America” som Monaco, San Marino, Vatikanstaten og Malta ).Ellers øerne Aruba og De Nederlandske Antiller i Det Caribiske Hav en del af, hvad der er formelt kaldes Kongeriget Holland.

Landskabet er for det meste meget fladt, med ca. halvdel er mindre end 1 m over havets overflade – og i virkeligheden er lige så meget som 38% af landets samlede areal under havets overflade. Dette er gjort muligt gennem et omfattende system af dæmninger og diger. Holland er ellers domineret af de tre store floder Rhinen (Rijn), Waal og Maas – plus et netværk af bifloder i deltaet områder.

Den formelle hovedstad er Amsterdam, med sine 745.000 indbyggere (1,5 millioner i hovedstadsområdet) er også landets største by. Regering og parlament er dog i Haag – som sammen med den vigtige havneby Rotterdam dækker et storbyområde med i alt omkring 3,3 millioner mennesker.

Holland kystklima, hvor somrene er relativt køligt og vintre mild.

Hollandsk international vigtigste lufthavn – Schiphol Lufthavn , der ligger 18 km sydvest for Amsterdam , er Europas 4 travleste.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i de fleste byer i Holland og i alle større lufthavne. Prøv søgemaskinen over og blive overrasket af lave priser på biludlejning.

Dansk