Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hoofddorp

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hoofddorp inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hoofddorp miniguide

Billeje Hoofddorp
Biludlejning Hoofddorp

Hoofddorp er en landsby 20 km sydøst for hovedstaden Amsterdam .Hoofddorp Haarlemmermeer i provinsen Amstel Land region .70.000 indbyggere bor i landsbyen, som tidligere var en sø: Haarlemmermeer (2007).

Grundlagt i 1853, kort efter søen blev afvandet Haarlemmmermeer. To landsbyer, og Kruisdorp Venneperdorp blev etableret i midten. I 1868, de fik navnene på Hoofddorp og Nieuw-Vennep. Den tidligere voksede hurtigere og blev centrum i regionen. I 1900-tallet Hoofdorp var en del af forsvaret bar til Amsterdam. En fort blev bygget langs de vigtigste kanal, øst for Hoofdorp. I 1856 blev det hans første vindmølle. Dirk David van Dijk bygget møllen, hvor de besøgende kan inspicere. Hver sommer vil der være en stor festival, Mystery Land, nær landsbyen, foruden adskillige andre festivaler. I foråret Meer Jazz i centrum.

Hoofdorp er en fire minutter med toget Amsterdams Schiphol lufthavn, og er det nærmeste by til lufthavnen.