Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hoofddorp

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hoofddorp inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hoofddorp miniguide

Billeje Hoofddorp

Biludlejning Hoofddorp

Hoofddorp er en landsby 20 km sydøst for hovedstaden Amsterdam .Hoofddorp Haarlemmermeer i provinsen Amstel Land region .70.000 indbyggere bor i landsbyen, som tidligere var en sø: Haarlemmermeer (2007).

Grundlagt i 1853, kort efter søen blev afvandet Haarlemmmermeer. To landsbyer, og Kruisdorp Venneperdorp blev etableret i midten. I 1868, de fik navnene på Hoofddorp og Nieuw-Vennep. Den tidligere voksede hurtigere og blev centrum i regionen. I 1900-tallet Hoofdorp var en del af forsvaret bar til Amsterdam. En fort blev bygget langs de vigtigste kanal, øst for Hoofdorp. I 1856 blev det hans første vindmølle. Dirk David van Dijk bygget møllen, hvor de besøgende kan inspicere. Hver sommer vil der være en stor festival, Mystery Land, nær landsbyen, foruden adskillige andre festivaler. I foråret Meer Jazz i centrum.

Hoofdorp er en fire minutter med toget Amsterdams Schiphol lufthavn , og er det nærmeste by til lufthavnen.

Dansk