Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Amsterdam Schiphol Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amsterdam Schiphol Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amsterdam Schiphol Lufthavn miniguide

Billeje Amsterdam Schiphol Lufthavn

Biludlejning Amsterdam Schiphol Lufthavn

Amsterdam Airport Schiphol (AMS) er den største lufthavn i Holland . Lufthavnen er beliggende ca. 9 km nordvest for Amsterdam eller ca. 20 minutters kørsel fra hovedstaden.Amsterdam Airport Schiphol betragtes som en passager-venlig lufthavn, og er et af fire lufthavne i verden med fire stjerner, efter Skytrax ratingsystem.

Schiphol er en af de største lufthavne i Europa (5) og i verden (14) målt i antallet af passagerer. I 2008 overtog lufthavnen håndteres over 47 millioner passagerer. Nogle af de flyselskaber, der har hovedsæde her nævnes KLM, ArkeFly, Transavia og Martinair. Adskillige low-pris, der tilbydes ældre ruter til Schiphol, men på grund af de høje gebyrer, mange valgte at flytte til mindre nærliggende lufthavne.

Schiphol har et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker, især i kosmetik og elektronik. Lufthavnen har også en række faciliteter, herunder massage stole, selvbetjening check-in, trådløs internet adgang, og casino. Schiphol har også flere henblik områder ved Polderbaan landingsbane og Panoramaterras placeret på loftet.

Dansk