Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amsterdam Schiphol Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amsterdam Schiphol Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amsterdam Schiphol Lufthavn miniguide

Billeje Amsterdam Schiphol Lufthavn
Biludlejning Amsterdam Schiphol Lufthavn

Amsterdam Airport Schiphol (AMS) er den største lufthavn i Holland. Lufthavnen er beliggende ca. 9 km nordvest for Amsterdam eller ca. 20 minutters kørsel fra hovedstaden.Amsterdam Airport Schiphol betragtes som en passager-venlig lufthavn, og er et af fire lufthavne i verden med fire stjerner, efter Skytrax ratingsystem.

Schiphol er en af de største lufthavne i Europa (5) og i verden (14) målt i antallet af passagerer. I 2008 overtog lufthavnen håndteres over 47 millioner passagerer. Nogle af de flyselskaber, der har hovedsæde her nævnes KLM, ArkeFly, Transavia og Martinair. Adskillige low-pris, der tilbydes ældre ruter til Schiphol, men på grund af de høje gebyrer, mange valgte at flytte til mindre nærliggende lufthavne.

Schiphol har et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker, især i kosmetik og elektronik. Lufthavnen har også en række faciliteter, herunder massage stole, selvbetjening check-in, trådløs internet adgang, og casino. Schiphol har også flere henblik områder ved Polderbaan landingsbane og Panoramaterras placeret på loftet.