Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Eindhoven

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Eindhoven inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Eindhoven miniguide

Billeje Eindhoven

Biludlejning Eindhoven

Eindhoven er Hollands femtestørste by, og har 415.000 indbyggere med forstæder ..Det er beliggende i Overijssel provinsen Noord-Brabant, nær grænsen til Tyskland , sydøst for Rotterdam.

Eindhoven er måske bedst kendt for sin fotballlag PSV Eindhoven. Holdet spiller fast på Philips Stadion, hvor de besøgende kan inspicere banen. Der er også kombineres tur til bryggeriet i Lieshout. Einhoven er hovedsæde Philip Group, som producerer elektriske og elektroniske apparater. Biler er også produceret her, og det er Philip Group, som har ført til byens vækst. Her er et astronomisk observatorium og et museum for moderne kunst og lette museum. Van Abbemuseum har flere berømte værker af malere som Picasso, Chagall og Kandinsky. Eindhoven har flere kendte kunstinstitutioner og det hollandske center for Design: i oktober er den hollandske Design Week afholdt her. Derfor tilbyder det overraskende gode indkøbsmuligheder betingelser.

Eindhoven Airport ligger 7 km uden for byen Eindhoven.

Dansk