Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Eindhoven

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Eindhoven inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Eindhoven miniguide

Billeje Eindhoven
Biludlejning Eindhoven

Eindhoven er Hollands femtestørste by, og har 415.000 indbyggere med forstæder ..Det er beliggende i Overijssel provinsen Noord-Brabant, nær grænsen til Tyskland, sydøst for Rotterdam.

Eindhoven er måske bedst kendt for sin fotballlag PSV Eindhoven. Holdet spiller fast på Philips Stadion, hvor de besøgende kan inspicere banen. Der er også kombineres tur til bryggeriet i Lieshout. Einhoven er hovedsæde Philip Group, som producerer elektriske og elektroniske apparater. Biler er også produceret her, og det er Philip Group, som har ført til byens vækst. Her er et astronomisk observatorium og et museum for moderne kunst og lette museum. Van Abbemuseum har flere berømte værker af malere som Picasso, Chagall og Kandinsky. Eindhoven har flere kendte kunstinstitutioner og det hollandske center for Design: i oktober er den hollandske Design Week afholdt her. Derfor tilbyder det overraskende gode indkøbsmuligheder betingelser.

Eindhoven Airport ligger 7 km uden for byen Eindhoven.