Biludlejning Tyskland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tyskland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tyskland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tyskland miniguide

Tyskland
Biludlejning Tyskland

Leder du efter en billig og pålidelig lejebil i Tyskland? Det er faktisk meget populært at tage på ferie i en lejebil i Tyskland. Landet byder på store kulturelle oplevelser og smuk natur at udforske. Det anbefales at booke en lejebil i god tid inden afrejse. På den måde er du sikker på at få en bil, der passer lige til dig, til den lavest mulige pris. Husk, at der er stor efterspørgsel på lejebiler i løbet af helligdage, og at de billigste biler normalt bookes først.

Du kan vælge at afhente din udlejningsbil, når du ankommer til lufthavnen, eller i byens centrum.

Om Tyskland

Tyskland ligger i Centraleuropa, og har omkring 80,2 millioner indbyggere (2013). Landet grænser op til Danmark, Frankrig, Luxembourg, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig, Tjekkiet og Polen.

Tyskland har også kystlinjer mod Nordsøen og Østersøen i nord.

Landskabet i nord består primært af flade sletter, og den midterste del af landet har flere bakker og toppe end i nord. I det sydlige Tyskland er landskabet endnu mere kuperet med egentlige bjergområder. Længst sydpå, mod Alperne, er landskabet præget af høje bjerge.

Tysklands hovedstad, Berlin, er landets største by med 3,4 millioner indbyggere (2010). Berlin ligger i den nordøstlige del af Tyskland, og er populær blandt turister pga. byens mange attraktioner.

Andre større byer i Tyskland omfatter Hamborg, München, Köln, Frankfurt og Stuttgart.

Tyskland har noget for enhver smag. Uanset om du vil have en storbyoplevelse med imponerende vartegn, fantastisk arkitektur og spændende museer, en strandferie langs kysten i nord, eller en vintersportsferie i Alperne sydpå – så har Tyskland det hele. Landet har også et stort antal golfklubber, nationalparker og forlystelsesparker.

De fem mest besøgte byer i Tyskland er Berlin, München, Hamborg , Dresden og Frankfurt.

Trafik

Tyskland har en veludviklet infrastruktur, og vejene er i god stand. Det er let at tilpasse sig kørestilen, da trafikreglerne stort set er de samme som i Danmark. Tysklands motorveje (Autobahn) har mange strækninger uden hastighedsbegrænsning, men det kan anbefales ikke at køre hurtigere end 130 km/t.

Landevejene har en hastighedsgrænse på 100 km/t, og i byerne er hastighedsgrænsen 50 km/t.

I Tyskland er promillegrænsen lige som i Danmark 0,5. For trafikanter under 21 år er grænsen 0,0.

Motorvejene i landet har ingen vejafgift.

Turistvejen Romantische Strasse er en berømt og smuk landevej i Tyskland, der ligger i den sydlige del af landet. Vejen er 366 km lang, og løber mellem byerne Würzburg og Füssen. Hvis du kører ad denne vej, passerer du naturskønne områder, historiske landsbyer og flere smukke slotte.

Køretips

Med en lejebil i Tyskland har du en fantastisk mulighed for at se mere af lokalområdet, og du behøver ikke bekymre dog om offentlig transport.

At køre inde i centrum af Berlin kan imidlertid være meget stressende, og anbefales ikke til uerfarne chauffører. Det er ofte vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads. Hvis du kører i de større byer i Tyskland, kan det være en god idé at booke en lejebil med GPS for lettere at kunne finde vej.

Frankfurt

Frankfurt (Frankfurt am Main) ligger i det sydvestlige Tyskland, og er den største by i delstaten Hesse. Byen har næsten 700.000 indbyggere, og er et af Europas vigtigste økonomiske og kulturelle centre. Frankfurt er kendt for byens skyline af skyskrabere, og floden Main løber gennem byen. Der er meget at se og opleve i Frankfurt, da byen har over 60 museer og kunstgallerier. Derudover er der botaniske haver, opera- og koncertsale samt teatre. Der er regelmæssigt festivaler, begivenheder og messer i Frankfurt.

Byens internationale lufthavn, Frankfurt Airport (FRA), ligger 12 km sydvest for byens centrum, og er en af de travleste lufthavne i Europa. Både terminal 1 og 2 har biludlejningscentre, hvor biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Sixt, National og Advantage alle er tilgængelige.

Med en lejebil i Frankfurt har du friheden til at køre uden for byens centrum og udforske mere af regionen. Den smukke by Heidelberg ligger 90 km syd for Frankfurt, og vi anbefaler dig i høj grad at tage en tur dertil. Heidelberg har omkring 150.000 indbyggere, og er kendt for en rig lokalhistorie. I den gamle bydel kan du besøge Heidelberg-slottet, som ligger på en bakke over floden Neckar. Slottet er over 700 år gammelt, og en tur i slotshaven giver smuk udsigt over byen. Den gamle bro Karl Theodor-Brücke fra 1788 er også et populært vartegn i Heidelberg.

Et andet tip er at køre til den lille, romantiske middelalderby Rothenburg ob der Tauber, der ligger 182 km sydøst for Frankfurt. Den historiske bymidte er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du se bymurene fra det 13. århundrede, et antal bindingsværkshuse og St. Jakobs-kirken fra det 14. århundrede.

Köln

Köln ligger mod vest i Tyskland, og er den største by i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ligger ved floden Rhinen og har næsten 1 million indbyggere. Köln er berømt for sin katedral – Kölner Dom – som er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Opførelsen af Kölner Dom blev påbegyndt i 1248, men katedralen blev ikke indviet før 1880. Katedralen har to tårne, der er 157 meter høje.

Den gamle bydel i Köln er kendt for en unik atmosfære med butikker, bryggerier, torve og kroer.

Andre populære vartegn og seværdigheder i Köln er fx rådhuset fra 1569, det romersk-germanske museum samt flere kunstmuseer. Byen har også en zoologisk have, og du kan tage kabelbanen over floden Rhinen for at komme dertil.

Den internationale lufthavn Flughafen Köln/Bonn (CGN) ligger 16 km sydøst for byens centrum, og er Tysklands fjerdestørste lufthavn. En række biludlejningsfirmaer har kontorer her – fx Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt.

Med biludlejning i Köln kan du tage dagture til nærliggende byer eller tage på korte udflugter i området. Et tip er at køre til byen Lindlar, der ligger 35 km øst for Köln. I Lindlar er det populært at besøge friluftsmuseet Bergische Freilichtmuseum Lindlar. Dér kan du se, hvordan de lokale boede og arbejdede for omkring 100 år siden. De historiske bygninger ligger i et naturskønt område, der stammer fra 18-1900-tallet.

Det er også populært for turister at køre til byen Brühl, som ligger 20 km syd for Köln. Brühl er kendt for de to smukke slotte, Augustusburgfra 1768 og Falkenlust fra 1740. Begge er opført på UNESCOs verdensarvsliste, og har barokke haver og parker.

I Brühl finder du også forlystelsesparken Phantasialand, som er en populær attraktion for hele familien.

Stuttgart

Stuttgart ligger i den sydvestlige del af Tyskland, og er hovedstad i delstaten Baden-Württemberg. Byen har omkring 600. 000 indbyggere, og er et vigtigt transportknudepunkt. Stuttgart ligger ved Neckar-floden, og er en af de rigeste byer i det sydlige Tyskland. Et populært vartegn i byen er den gamle borg Alte Schloss fra 1500-tallet. I dag indeholder borgen det regionale museum Landesmuseum Württemberg. Byen har også en sengotisk kirke, botanisk og zoologisk have, planetarium, teater og koncertsal. Derudover kan du besøge byens to bilmuseer: Mercedes Benz-museet og Porsche-museet.

Stuttgart lufthavn (STR) ligger 12 k m syd for byens centrum. I terminal 3 finder du flere biludlejningsfirmaer – herunder Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Sixt og Rent a Terstappen.

Med en lejebil i Stuttgart har du de bedste betingelser for at udforske nærliggende seværdigheder og småbyer i bil. Et tip er at besøge byen Baden-Baden, der ligger 105 km vest for Stuttgart – tæt på den Franske grænse. Baden-Baden er et berømt kursted, der er smukt beliggende ved Schwarzwald-bjergkæden. Byen har også flere museer og smukke historiske bygninger samt et kasino.

Et andet tip er at køre til bjerget Schauinsland i Schwarzwald-området, som ligger 207 km sydvest for Stuttgart. Herfra kan du tage Tysklands længste svævebane, Schauinslandbahn, op til den øverste del af bjerget, som er 1.220 m højt . Herfra har du panoramaudsigt over byen Freiburg og Rhindalen. På toppen af Schauinsland er der café, restaurant, udkigstårn og et antal afmærkede vandrestier.