Biludlejning Tyskland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tyskland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tyskland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tyskland miniguide

Tyskland

Biludlejning Tyskland

Tyskland ligger nord for Centraleuropa og er – med sine 82.500 tusind indbyggere – Europas næstmest folkerige land (efter Rusland ).Som et resultat af de 2 krig var landet i 1949 opdelt i to dele: Vesttyskland og Østtyskland. De to dele blev dog genforenet i 1990. Samtidig væggen, som siden 1961 havde delt den gamle hovedstadBerlin i to, revet.De områder, hvor væggen stod, herunder ved Brandenburger Tor, er i øjeblikket en af Tysklands førende turistattraktioner.

Tyskland har en fælles grænse med Danmark , Holland , Belgien , Luxembourg , Frankrig, Østrig , Tjekkiet og Polen .Både øst og vest for den danske grænse, landets kystlinje – i øst til Østersøen og mod vest i retning af Nordsøen.

Landskabet i den nordlige del af Tyskland er forholdsvis flad, men længere sydpå du kommer, jo mere robust er det – og i områder, der grænser Schweiz og Østrig er Alperne af Tysklands højeste bjerg, Zugspitze (2962 m).Ellers karakterisere landskabet, er de store floder (Rhinen, Donau, Mosel, Elben og andre).

Tyskland ligger i den tempererede klimazone. I nord, kyst typisk klima, mens resten af landet har fastlandsklima klima med varme somre og relativt kolde vintre.

De største byer er hovedstaden Berlin (3,3 mio indbyggere) og Hamborg (1,7 millioner indbyggere).Blandt landets andre større byer, bl.a. disse: München, Köln, Frankfurt og Düsseldorf. .

Den travleste lufthavn er Flughafen Frankfurt am Main (som også er Europas anden travleste).Derefter følger Flughafen Franz Josef Strauss i München. Der er også store internationale lufthavne i Hamborg og Düsseldorf .Hovedstaden i Berlins største lufthavn er Flughafen Tegel. En ny større lufthavn (Berlin-Brandenburg) er under opførelse og vil erstatte de Tegel og andre lufthavne i Berlin (Schönefeld og Tempelhof).

Prøv søgemaskinen over og blive overrasket over de lave priser, du finder på en bil i Tyskland. Når du lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk du er garanteret en lav pris, da vi sammenligner flere udbydere af biludlejning på én gang. Nogle af de selskaber vi sammenligner omfatte Avis, Alamo, Budget, Hertz, National og Europcar.

Dansk