Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Heidelberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heidelberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heidelberg miniguide

Billeje Heidelberg

Biludlejning Heidelberg

Heidelberg er beliggende i den sydvestlige del af Tyskland , og hører til delstaten Baden-Württemberg.Byen har 145.000 indbyggere (2008), og har en smuk beliggenhed på bredden af floden Neckar, som løber ud i Rhinen ved byen Mannheim – 22 km nordvest for Heidelberg. Byen har et rigt kulturliv på over 20 museer og kunstgallerier – og en skulptur park – og er kendt for sin årlige klassiske musik festival “Heidelberger Frühling”.

Heidelberg blev grundlagt i 1386 og er kendt for sin maleriske gamle by – “Altstadt”. Der er også “Alte Brücke” – en gammel stenbro Fra 1786 med barok tårn hjelme. En af byens største turistattraktioner er Heidelberg Slot, hvor den ældste del er fra 1294. Borgen – også ligger i den gamle by – har siden modtaget adskillige tilføjelser i forskellige stilarter, og er omgivet af en smuk park.

Andre attraktioner i Heidelberg er bl. a. “Karlstor” (en triumfbue fra 1775), “Heidelberger Kunstverein” (med udstilling af international samtidskunst), By Bergheim (vest for den gamle bydel – oprindeligt en historisk landsby) Helligånden Kirke fra 1300, Jesuit fra 1712 – plus Heidelberg Zoo.

Den nærmeste regional lufthavn er Mannheim City Airport , der ligger 16,7 km nordvest for Heidelberg.

Dansk