Biludlejning Heidelberg

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Heidelberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heidelberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heidelberg miniguide

Billeje Heidelberg

Biludlejning Heidelberg

Heidelberg er beliggende i den sydvestlige del af Tyskland , og hører til delstaten Baden-Württemberg.Byen har 145.000 indbyggere (2008), og har en smuk beliggenhed på bredden af floden Neckar, som løber ud i Rhinen ved byen Mannheim – 22 km nordvest for Heidelberg. Byen har et rigt kulturliv på over 20 museer og kunstgallerier – og en skulptur park – og er kendt for sin årlige klassiske musik festival “Heidelberger Frühling”.

Heidelberg blev grundlagt i 1386 og er kendt for sin maleriske gamle by – “Altstadt”. Der er også “Alte Brücke” – en gammel stenbro Fra 1786 med barok tårn hjelme. En af byens største turistattraktioner er Heidelberg Slot, hvor den ældste del er fra 1294. Borgen – også ligger i den gamle by – har siden modtaget adskillige tilføjelser i forskellige stilarter, og er omgivet af en smuk park.

Andre attraktioner i Heidelberg er bl. a. “Karlstor” (en triumfbue fra 1775), “Heidelberger Kunstverein” (med udstilling af international samtidskunst), By Bergheim (vest for den gamle bydel – oprindeligt en historisk landsby) Helligånden Kirke fra 1300, Jesuit fra 1712 – plus Heidelberg Zoo.

Den nærmeste regional lufthavn er Mannheim City Airport , der ligger 16,7 km nordvest for Heidelberg.