Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Heidelberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Heidelberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Heidelberg miniguide

Billeje Heidelberg
Biludlejning Heidelberg

Heidelberg er beliggende i den sydvestlige del af Tyskland, og hører til delstaten Baden-Württemberg.Byen har 145.000 indbyggere (2008), og har en smuk beliggenhed på bredden af floden Neckar, som løber ud i Rhinen ved byen Mannheim – 22 km nordvest for Heidelberg. Byen har et rigt kulturliv på over 20 museer og kunstgallerier – og en skulptur park – og er kendt for sin årlige klassiske musik festival “Heidelberger Frühling”.

Heidelberg blev grundlagt i 1386 og er kendt for sin maleriske gamle by – “Altstadt”. Der er også “Alte Brücke” – en gammel stenbro Fra 1786 med barok tårn hjelme. En af byens største turistattraktioner er Heidelberg Slot, hvor den ældste del er fra 1294. Borgen – også ligger i den gamle by – har siden modtaget adskillige tilføjelser i forskellige stilarter, og er omgivet af en smuk park.

Andre attraktioner i Heidelberg er bl. a. “Karlstor” (en triumfbue fra 1775), “Heidelberger Kunstverein” (med udstilling af international samtidskunst), By Bergheim (vest for den gamle bydel – oprindeligt en historisk landsby) Helligånden Kirke fra 1300, Jesuit fra 1712 – plus Heidelberg Zoo.

Den nærmeste regional lufthavn er Mannheim City Airport, der ligger 16,7 km nordvest for Heidelberg.