Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mannheim Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mannheim Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mannheim Lufthavn miniguide

Billeje Mannheim Lufthavn

Biludlejning Mannheim Lufthavn – Foto: © Jan Volker

City Airport Mannheim (MHG), før kaldet Mannheim-Neuostheim, er 3,5 km øst for Mannheim i Tyskland .Der er en bus mellem lufthavnen og Mannheim. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Hertz, Sixt, Europacar og Avis.

I 2005 besøgte 68.500 passagerer Mannheim Airport. Der er nogle charterflyvninger fra Mannheim, men det tjener primært indenrigsflyvninger og luftfartoejer til privat brug. CIRRUS Airlines er det eneste selskab, der fører regelmæssige ruter. Mannheim har en lang tradition for at flyve de første flyskipet kaldet SL 1 lettede i 1911 fra lufthavnen.

Mannheim Airport har et par restauranter. Der er flere fly skoler i lufthavnen.

Dansk