Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mannheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mannheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mannheim miniguide

Billeje Mannheim
Biludlejning Mannheim

Mannheim ligger i det sydvestlige Tyskland – på floden Neckars udløbet af Rhinen – og er den næststørste by i delstaten Baden-Württemberg (efter Stuttgart ).De 310.000 indbyggere (2008).

Mannheim er et af landets største flod-og kanalhavne, og det er også et vigtigt jernbaneknudepunkt.
Desuden har byen en bred vifte af kulturelle monumenter, museer og kunstgallerier.
En milepæl i byens vandtårn fra 1886, som er 60 meter høj.

Mannheim er kendt for sine smukke barokbygninger fra 1700-tallet – herunder “ResindezSchloss” fra 1720. Dette er Tysklands største borg (facaden er 500 meter lang). Desuden er dette den største barokke anlæg i Europa. Byen campus er placeret i bygningen.

Den gamle rådhus fra 1701 i barokstil er også et besøg værd. Rådhuset tårn har til fælles med kirken “Untere Pfarrkirche St. Sebastian.”

En anden turistattraktion i byen er Reiss-Museum – en international museum komplekse i flere genrer (fotografi, kultur og arkæologi, etc.). Udstillingen omfatter porcelæn og en kopi af Carl Benz’s første bil fra 1886. Også “Kunsthalle Mannheim” anbefale et besøg.Der er en imponerende udstilling af malerier og skulpturer – med hovedfokus på tyske og franske impressionisme, og abstrakt kunst.

Lidt øst for centrum er 212 meter høje tv-tårn, der er åben for offentligheden. Her besøgende kan få op til en observation platform og få en panoramisk udsigt over byen. Hertil kommer,. En roterende restaurant og bar på toppen af tårnet.

Mannheims Lufthavn, Mannheim City Airport ligger 3,7 km øst for centrum, byens regionale lufthavn.
Nærmeste internationale lufthavn Karlsruhe Airport, der ligger 104 km syd for Mannheim.