Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mannheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mannheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mannheim miniguide

Billeje Mannheim

Biludlejning Mannheim

Mannheim ligger i det sydvestlige Tyskland – på floden Neckars udløbet af Rhinen – og er den næststørste by i delstaten Baden-Württemberg (efter Stuttgart ).De 310.000 indbyggere (2008).

Mannheim er et af landets største flod-og kanalhavne, og det er også et vigtigt jernbaneknudepunkt.
Desuden har byen en bred vifte af kulturelle monumenter, museer og kunstgallerier.
En milepæl i byens vandtårn fra 1886, som er 60 meter høj.

Mannheim er kendt for sine smukke barokbygninger fra 1700-tallet – herunder “ResindezSchloss” fra 1720. Dette er Tysklands største borg (facaden er 500 meter lang). Desuden er dette den største barokke anlæg i Europa. Byen campus er placeret i bygningen.

Den gamle rådhus fra 1701 i barokstil er også et besøg værd. Rådhuset tårn har til fælles med kirken “Untere Pfarrkirche St. Sebastian.”

En anden turistattraktion i byen er Reiss-Museum – en international museum komplekse i flere genrer (fotografi, kultur og arkæologi, etc.). Udstillingen omfatter porcelæn og en kopi af Carl Benz’s første bil fra 1886. Også “Kunsthalle Mannheim” anbefale et besøg.Der er en imponerende udstilling af malerier og skulpturer – med hovedfokus på tyske og franske impressionisme, og abstrakt kunst.

Lidt øst for centrum er 212 meter høje tv-tårn, der er åben for offentligheden. Her besøgende kan få op til en observation platform og få en panoramisk udsigt over byen. Hertil kommer,. En roterende restaurant og bar på toppen af tårnet.

Mannheims Lufthavn, Mannheim City Airport ligger 3,7 km øst for centrum, byens regionale lufthavn.
Nærmeste internationale lufthavn Karlsruhe Airport, der ligger 104 km syd for Mannheim.

Dansk