Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stuttgart

Er du begejstret for tysk bilteknologi? Hvad så med at besøge Stuttgart, hovedkvarteret for Mercedes-Benz og Porsche? Med en biludlejningsservice kan du få mulighed for at tage på opdagelse i byen. Heldigvis er biludlejningsfirmaer ikke svære at finde her. Læs videre og find ud af, hvilke ting du kan opleve under dit ophold i byen. 

Guide til Stuttgart

Billeje Stuttgart

Biludlejning Stuttgart

Stuttgart er den tyske delstat Baden-Württembergs hovedstad. Med et areal på over 207 km² er denne by hjem for 631.000 mennesker. Stuttgarts vækst er ofte forbundet med hertug Luitolfs stutteri, som han etablerede i området for mere end 1.000 år siden. Dette stutteri er for evigt udødeligtgjort i byens våbenskjold gennem den sorte hingst. I årenes løb voksede byen, og betydningsfulde erhvervsmænd og filosoffer har skrevet deres historie her. 

Fx var Georg Friedrich Wilhelm Hegel en stor filosof, der formede den tyske filosofi. Ingeniør Gottlieb Wilhelm Daimler markerede sig i byens historie gennem sin opfindelse af forbrændingsmotoren, der blev brugt i byens bilindustri. Et andet stort navn inden for ingeniørområdet, der har rødder i Stuttgart, er Robert Bosch. I dag er virksomheden Bosch, der er opkaldt efter ham, en multinational ingeniør- og elektronikgigant med mere end 400.000 medarbejdere globalt. Til trods for at byen var mærket af de negative konsekvenser af 2. Verdenskrig, hjalp et dedikeret fokus på fremstilling og eksport af maskiner i topkvalitet Stuttgart med at vende modgangen og komme tilbage på sporet imod øget velstand. 

I dag kan Stuttgart prale af at være et at Europas førende kraftcentre inden for innovation og teknologi. Regionen har tiltrukket investeringer for over 6,5 mia. euro til byens forskning og udvikling. Bilsektoren er stadig den førende arbejdsgiver i området. Men Stuttgart handler ikke kun om biler og elektronik. Byen er også et kulturelt kraftcenter. For dem, der er begejstrede for nattelivet, er der ingen begrænsninger for hvor mange uforglemmelige oplevelser Stuttgart har at byde på. Der er masser af live-optræden på byens barer og natklubber med bl.a. jazz, blues og soulmusik. 

Prikken over i’et ved Stuttgarts skønhed er byens grønnne områder og parker. Disse omfatter bl.a. Schlossgarten og Rosensteinpark. Hvis du elsker dyreliv, kan du krydre din tur med et besøg i Wilhelma Zoo. Dyreparken byder på vidt forskellige dyrearter som fx elefanter, aber og søløver. Der er forskellige dyrearter, der hører til forskellige økosystemer som fx Afrika og Sydamerika. Hvis du elsker ture på landevejen, kan du udforske nærliggende byer, fx Karlsruhe og Mannheim, der ligger hhv. 79 km og 132 km fra Stuttgart. 

Udforsk med din lejebil

At benytte dig af en lejebil giver dig mulighed for at udforske byen i dit eget tempo. Du kan nemt køre fra et sted til et andet uden at skulle benytte dig af offentlig transport. Hvis det er dit første besøg i Stuttgart, vil en kort tur rundt til de berømte steder i byen være ideel. Du kan fx køre til byens centrum og starte din tur fra Landesmuseum og derefter køre ligeud et par vejkryds til den berømte Oper Stuttgart. 

Dette er blot en otte minutters køretur på 3,4 km. Du kan derefter køre forbi Markthalle (en indendørs markedshal), og udforske de blomstrende vinproduktions- og landbrugstendenser i Stuttgart. Et besøg i Rathaus kun 600 meter fra Markthalle vil give dig en mulighed for at lære om bystyret i Stuttgarts historie. Føl dig velkommen til at prøvesmage sunde retter på Hans-im-Gluck-Brunnenas, der kun ligger 110 meter fra byrådsbygningen, der kan være din afslutning på turen 

Andre steder, du bør besøge, er Mercedes-Benz- og Porsche-museerne i Stuttgart. Hvis du er frisk på en fancy spa eller et varmt bad, så tag på en episk køretur til Baden-Baden (560 km) gennem Schwarzwald-skoven. Du vil få en chance for at se smukke vartegn i landskabet undervejs, som fx søer og vandfald. 

Lufthavne

Stuttgart International Airport forbinder byen til mange forskellige destinationer rundt omkring verden. Disse inkluderer Madrid, London, Wien, Paris, Rom, bare for at nævne nogle stykker. Den gode nyhed er, at du kan få detaljerede informationer om alt fra flyafgange til biludlejningstjenester i lufthavnen på dennes hjemmeside. 

Eftersom alle flyselskaber, der opererer fra denne lufthavn, er opdateret på virksomhedens hjemmeside, kan du nemt tjekke tilgængelige flytider og downloade afgangsplaner. Derudover giver information om tilgængelige biludlejningsfirmaer i lufthavnen dig mulighed for at booke en lejebil hjemmefra og afhente den ved ankomst. Eksempler på internationale biludlejningsfirmaer, du kan finde i Stuttgart Lufthavn, er Hertz, Sixt og Avis. 

Derudover findes der lokale biludlejningsfirmaer som Car2Go, der ligeledes tilbyder tjenester af høj kvalitet. Uanset om du går efter et internationalt eller lokalt biludlejningsfirma, bør du fokusere på kvaliteten af den service, du kan forvente af firmaet. Det kan være en god ide at google anmeldelser af de forskellige firmaer for at få en fornemmelse af, hvordan de opererer, og hvordan forskellige kunder har oplevet dem. 

Trafik

Det dejlige ved at køre gennem Stuttgart og dens omgivelser er, at vejene er jævne og solidt bygget. Det er en god ide at prøve at køre på Autobahn (de tyske motorveje), hvis du har en fartdjævel gemt i maven. Der er nogle sektioner af Autobahn, hvor der ikke er en egentlig fartgrænse, men den anbefalede hastighed ligger på 130 km/t. Hold øje med hastighedsgrænserne på de forskellige sektioner af vejnetværket. 

Det anbefales at gennemlæse byens trafikregler for at sikre dig, at du er opmærksom på, hvad der forventes af bilister. Fx er biler med dieselmotorer ikke tilladt i Stuttgarts lavemissionszone. Dette vil have indflydelse på hvilken type bil, du bør leje. Gør dit bedste for at holde dig til disse regler, så du derved undgår unødvendige problemer.

Dansk