Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stuttgart

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stuttgart inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stuttgart miniguide

Billeje Stuttgart

Biludlejning Stuttgart

Stuttgart, som ligger ved floden Neckar, har knap 600.000 indbyggere (over 3 millioner i hovedstadsområdet) – og er hovedstaden i den sydvestlige tyske delstat Baden-Württemberg. Det har rødder tilbage til 900’s, men blev handelsrettigheder senest (1200-tallet).

Stuttgart er måske bedst kendt for sin bilindustri, da både Mercedes Benz / Benz, Daimler og Porsche har deres primære virksomheder her. Blandt attraktionerne er der både en Mercedes Benz Museum og Porsche Museum i byen.

Men der er også masser af interessante, ældre arkitektur, både i og uden for centrum. Den gamle torv Schiller Platz er i en unik position, da det er omgivet af monumentale bygninger, St. Georg (1100-tallet, ombygget i renæssancestil i 1500-tallet), Altes Schloss (første bygget i den 1300’s, men også ombygget i renæssancestil i 1500) og den gamle administrationsbygning Alte Kanzlei (1.598). Byens største åbne plads – Schlossplatz – væve de enorme Neues Schloss (ca. 1770). Blandt de seværdigheder i byen, skal også Württemberg Mausoleum fra 1820’erne er nævnt – og de nyere blikfang: de 217 meter høje tv-tårn (1956).

En populær turist attraktioner er også Wilhelmina – Europas eneste kombinerede zoo og botanisk have. Anlægget blev oprindelig bygget som kongebolig i 1846.

../tyskland/stuttgart-lufthavn/”>Stuttgart internationale lufthavn ligger 13 km syd for centrum.

Dansk