Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stuttgart Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stuttgart Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stuttgart Lufthavn miniguide

Billeje Stuttgart Lufthavn
Biludlejning Stuttgart Lufthavn

Stuttgart lufthavn (STR) er placeret 13 km syd for Stuttgart. Det ligger lige uden for motorvej A8 mellem Karlsruhe og ../tyskland/munchen/”>München .Der er både tog og busser mellem lufthavnen og Stuttgart. Biludlejningsfirmaer Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt er repræsenteret i Terminal 3 på niveau 3

8.900.000 passagerer besøgte Stuttgart Lufthavn i 2009 gør det til 7 travleste lufthavn i Tyskland. De vigtigste base for lavprisflyselskaber Germanwings og TUIfly. Stuttgart Lfthavn har fire terminaler i gåafstand fra hinanden og færdig med et stort renoveringsprojekt i 2004. De tre travleste internationale destinationer (marts 2004) er ../osterrike/wien/”>Wien, ../sveits/zurich/”>Zürich og ../england/london/”>London .

Stuttgart Airport har et godt udvalg af barer, restauranter, caféer og butikker, de fleste af de butikker der ligger i Terminal 1 Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, massage, terrasse   med henblik på, og Wöllhaf konference-og banket-center. frisørMövenpick Hotel Stuttgart Airport ligger hotellet i lufthavnen.