Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stuttgart Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stuttgart Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stuttgart Lufthavn miniguide

Billeje Stuttgart Lufthavn

Biludlejning Stuttgart Lufthavn

Stuttgart lufthavn (STR) er placeret 13 km syd for Stuttgart. Det ligger lige uden for motorvej A8 mellem Karlsruhe og ../tyskland/munchen/”>München .Der er både tog og busser mellem lufthavnen og Stuttgart. Biludlejningsfirmaer Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt er repræsenteret i Terminal 3 på niveau 3

8.900.000 passagerer besøgte Stuttgart Lufthavn i 2009 gør det til 7 travleste lufthavn i Tyskland. De vigtigste base for lavprisflyselskaber Germanwings og TUIfly. Stuttgart Lfthavn har fire terminaler i gåafstand fra hinanden og færdig med et stort renoveringsprojekt i 2004. De tre travleste internationale destinationer (marts 2004) er ../osterrike/wien/”>Wien , ../sveits/zurich/”>Zürich og ../england/london/”>London .

Stuttgart Airport har et godt udvalg af barer, restauranter, caféer og butikker, de fleste af de butikker der ligger i Terminal 1 Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, bank, massage, terrasse   med henblik på, og Wöllhaf konference-og banket-center. frisørMövenpick Hotel Stuttgart Airport ligger hotellet i lufthavnen.

Dansk