Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hameln

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hameln inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hameln miniguide

Billeje Hameln
Biludlejning Hameln

Hameln er beliggende i den nordlige del af Tyskland, ved floden Weser i Niedersachsen.Byen har omkring 58.300 indbyggere (2008). Byen har en fantastisk beliggenhed mellem bjergene Weserbergland (vest) og Lein Bergland (østlige). Bjergene er populære rekreative områder for både vandrere og cyklister.

Hamelin er kendt gennem “Rat Catcher af Hameln” – en middelalderlig folkemusik fortælling, der er bevaret, og læses af mennesker over hele verden gennem brødrene Grimm’s fortolkning fra 1816. Hver sommer historien dramatiseret i forskellige dele af Hameln – som er et populært turist attraktion.

Hamelin er en historisk by med mange bindingsværkshuse og sten huse fra renæssancen. St. Boniface Domkirke i gotisk stil – oprindeligt fra 1000’s – er byens ældste kirke.I den gamle bydel, du kan også besøge den charmerende fortovscaféer og små, hyggelige butikker.

Andre turistattraktioner i Hameln er bl.a. “Rattenfängerhaus” fra 1602 – med en gammel indskrift nævner “Rat Catcher af Hameln”, “Stiftsherrenhaus” fra 1558, “Klütturm” (en 23 meter høj observation tårn fra 1887, beliggende i bjergene klud) – samt sin egen bilmuseum.Desuden er det populært at tage en tur med en af de sightseeing både på floden Weser.

Den nærmeste lufthavn er Hannover Airport, der ligger 68 km nordøst for Hamelin.