Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hameln

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hameln inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hameln miniguide

Billeje Hameln

Biludlejning Hameln

Hameln er beliggende i den nordlige del af Tyskland , ved floden Weser i Niedersachsen.Byen har omkring 58.300 indbyggere (2008). Byen har en fantastisk beliggenhed mellem bjergene Weserbergland (vest) og Lein Bergland (østlige). Bjergene er populære rekreative områder for både vandrere og cyklister.

Hamelin er kendt gennem “Rat Catcher af Hameln” – en middelalderlig folkemusik fortælling, der er bevaret, og læses af mennesker over hele verden gennem brødrene Grimm’s fortolkning fra 1816. Hver sommer historien dramatiseret i forskellige dele af Hameln – som er et populært turist attraktion.

Hamelin er en historisk by med mange bindingsværkshuse og sten huse fra renæssancen. St. Boniface Domkirke i gotisk stil – oprindeligt fra 1000’s – er byens ældste kirke.I den gamle bydel, du kan også besøge den charmerende fortovscaféer og små, hyggelige butikker.

Andre turistattraktioner i Hameln er bl.a. “Rattenfängerhaus” fra 1602 – med en gammel indskrift nævner “Rat Catcher af Hameln”, “Stiftsherrenhaus” fra 1558, “Klütturm” (en 23 meter høj observation tårn fra 1887, beliggende i bjergene klud) – samt sin egen bilmuseum.Desuden er det populært at tage en tur med en af de sightseeing både på floden Weser.

Den nærmeste lufthavn er Hannover Airport , der ligger 68 km nordøst for Hamelin.

Dansk