Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hannover Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hannover Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hannover Lufthavn miniguide

Billeje Hannover Lufthavn

Biludlejning Hannover Lufthavn – Foto: © Albion

Hannover-Langenhagen lufthavn (HAI) ligger 11 km nord for Hannover, Tyskland .Der er både bus og tog fra Hannover og lufthavnen. Hertx, Sixt, Avis og Europcar, bilen virksomheder, der ligger i lufthavnen, der ligger mellem de to terminaler A og B.

I 2008 besøgte 5.637.965 passagerer Hannover Airport er dermed et af de 10 travleste lufthavne i Tyskland. Det er tjent med 40 forskellige flyselskaber, mange af dem er charterfly. Fra Hannover, en tur til de fleste lande i Europa. Lufthavnen har fire terminaler.

Udvælgelsen af restauranter, caféer og barer og butikker er godt på Hannover Airport. Andre faciliteter inkluderer internet, konferencecenter, bank, posthus, legeplads for børn og førstehjælp. Maritim Airport Hotel Hannover og Holiday Inn Hannover Airport er både at finde lufthavnsområdet.

Dansk