Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hannover Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hannover Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hannover Lufthavn miniguide

Billeje Hannover Lufthavn
Biludlejning Hannover Lufthavn – Foto: © Albion

Hannover-Langenhagen lufthavn (HAI) ligger 11 km nord for Hannover, Tyskland .Der er både bus og tog fra Hannover og lufthavnen. Hertx, Sixt, Avis og Europcar, bilen virksomheder, der ligger i lufthavnen, der ligger mellem de to terminaler A og B.

I 2008 besøgte 5.637.965 passagerer Hannover Airport er dermed et af de 10 travleste lufthavne i Tyskland. Det er tjent med 40 forskellige flyselskaber, mange af dem er charterfly. Fra Hannover, en tur til de fleste lande i Europa. Lufthavnen har fire terminaler.

Udvælgelsen af restauranter, caféer og barer og butikker er godt på Hannover Airport. Andre faciliteter inkluderer internet, konferencecenter, bank, posthus, legeplads for børn og førstehjælp. Maritim Airport Hotel Hannover og Holiday Inn Hannover Airport er både at finde lufthavnsområdet.