Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Halle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halle miniguide

Billeje Halle

Biludlejning Halle – Foto: © White Shark

Halle (også kaldet “Halle an der Saale”) ligger i den vestlige del af Tyskland , og er den største by i delstaten Sachsen-Anhalt.Halle har 233.000 indbyggere (2008), og er beliggende ved floden Saale.

Halle er et økonomisk centrum for regionen, og både universiteter og højere læreanstalter.Byen er også et vigtigt jernbaneknudepunkt.

I modsætning til de fleste tyske byer, var Halle lidt skade i løbet af 2 World War II. Byen har flere historiske bygninger, som i dag er populære turistattraktioner.

I den gamle bydel domkirke – den ældste kirke (fra 1330’s).Også Moritz Church fra 1388 er et besøg værd.
Andre turistattraktioner omfatter Halle “Händelhaus” – fødestedet for komponisten Handel (1685-1759) med musik museum, Moritzburg – borg fra 1484 med Museum of Art, Beatles Museum – et af de største i verden, Salt Museum, Castle Giebichenstein fra 1000’s “Roter Turm” – den røde tårn fra 1506 med en af verdens største ur tårn og Vor Frue Kirke fra 1560’s.

Desuden ejer Halle Planetarium og “Bergzoo” – zoologisk have, grundlagt i 1901. Byen har også flere store parker og skulpturer.

Nærmeste internationale lufthavn er Leipzig – Halle Lufthavn , som ligger 26 km øst for byen.

Dansk