Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Halle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Halle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Halle miniguide

Billeje Halle
Biludlejning Halle – Foto: © White Shark

Halle (også kaldet “Halle an der Saale”) ligger i den vestlige del af Tyskland, og er den største by i delstaten Sachsen-Anhalt.Halle har 233.000 indbyggere (2008), og er beliggende ved floden Saale.

Halle er et økonomisk centrum for regionen, og både universiteter og højere læreanstalter.Byen er også et vigtigt jernbaneknudepunkt.

I modsætning til de fleste tyske byer, var Halle lidt skade i løbet af 2 World War II. Byen har flere historiske bygninger, som i dag er populære turistattraktioner.

I den gamle bydel domkirke – den ældste kirke (fra 1330’s).Også Moritz Church fra 1388 er et besøg værd.
Andre turistattraktioner omfatter Halle “Händelhaus” – fødestedet for komponisten Handel (1685-1759) med musik museum, Moritzburg – borg fra 1484 med Museum of Art, Beatles Museum – et af de største i verden, Salt Museum, Castle Giebichenstein fra 1000’s “Roter Turm” – den røde tårn fra 1506 med en af verdens største ur tårn og Vor Frue Kirke fra 1560’s.

Desuden ejer Halle Planetarium og “Bergzoo” – zoologisk have, grundlagt i 1901. Byen har også flere store parker og skulpturer.

Nærmeste internationale lufthavn er Leipzig – Halle Lufthavn, som ligger 26 km øst for byen.