Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Leipzig Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leipzig Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leipzig Lufthavn miniguide

Billeje Leipzig Lufthavn

Biludlejning Leipzig Lufthavn – Foto: © Lumu

Leipzig-Altenburg Lufthavn (AOC) ligger 6 km sydøst for Altenburg og 42 km syd for Leipzig i staten Turing.Der er busser mellem lufthavnen og de to byer. Europcar og Hertz er de to biler virksomheder beliggende i lufthavnen.

139.593 passagerer besøgte Leipzig Lufthavn i 2007. Ryanair til 3 internationale destinationer, er det Barcelona, Alicante og London .Ryanair er det eneste selskab, der fører regelmæssige ruter hele året, mens der er nogle charterfly. Der er også en anden lufthavn i nærheden af Leipzig, er det Leipzig / Halle Lufthavn.

Der er en restaurant og en butik i Leipzig Lufthavn. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk