Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Leipzig Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leipzig Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leipzig Lufthavn miniguide

Billeje Leipzig Lufthavn
Biludlejning Leipzig Lufthavn – Foto: © Lumu

Leipzig-Altenburg Lufthavn (AOC) ligger 6 km sydøst for Altenburg og 42 km syd for Leipzig i staten Turing.Der er busser mellem lufthavnen og de to byer. Europcar og Hertz er de to biler virksomheder beliggende i lufthavnen.

139.593 passagerer besøgte Leipzig Lufthavn i 2007. Ryanair til 3 internationale destinationer, er det Barcelona, Alicante og London .Ryanair er det eneste selskab, der fører regelmæssige ruter hele året, mens der er nogle charterfly. Der er også en anden lufthavn i nærheden af Leipzig, er det Leipzig / Halle Lufthavn.

Der er en restaurant og en butik i Leipzig Lufthavn. Andre faciliteter inkluderer pengeautomater og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen.