Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Barcelona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Barcelona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Barcelona miniguide

Barcelona

Biludlejning Barcelona

Har du brug for en lejebil i Barcelona? Måske vil du gerne bestille en lejebil inden din afgang, så bilen er klar til dig ved ankomst til lufthavnen? Uanset om du skal afsted i forbindelse med forretning eller fornøjelse, er vi sikre på, at du kan finde en bil, der er perfekt til dine behov. 

Barcelona

Barcelona er Spaniens næststørste by, og ligger i regionen Catalonien. I 2007 havde Barcelona 1, 6 millioner indbyggere, og inkluderer man forstæderne, ca. 3 millioner. Med sin beliggenhed i nordøst ved Middelhavets kyst er dette Spaniens vigtigste trafikknudepunkt og havn. Barcelona har også en rig kulturel tradition. 

I 1992 blev de olympiske sommerlege afholdt her, hvilket efterfølgende stimulerede turismen. Byen fik sit første universitet allerede i 1450. Omkring samme tid byggede greverne i Barcelona et slot, som stadig kan besøges i dag. Ud over dette har byen en række historiske seværdigheder, og flere af dem er på UNESCOs Verdensarvsliste. 

Hvis du er interesseret i kunst, er Picasso-museet bestemt et must-see. Barcelona er også en af ​​de vigtigste industribyer i Spanien med vægt på bilproduktion (SEAT, Nissan) og maskin-, kemi- og tekstilindustri. 

Byen har tre lufthavne, hvoraf den største er El Prat International Airport beliggende 12 km vest for byens centrum. 

Hos os er det både sikkert og billigt at bestille en udlejningsbil i Barcelona. Vælg, hvor du vil hente bilen i Barcelona, ​​og hvor du gerne vil aflevere den inden din afrejse. Prisen for valgfrit afhentnings- og afleveringssted er inkluderet. Vælg den bil, du kan lide, og indtast dine kreditkortoplysninger. Efter et par timer får du en bekræftelse på din ordre. 

Lufthavnen

Den største lufthavn i Barcelona, ​​El Prat (BCN), ligger 12 km vest for byens centrum. En række velkendte biludlejningsfirmaer har kontorer her, herunder Avis, Hertz, Europcar, Enterprise, Atesa og Sixt. 

Køretips

Barcelona er et godt udgangspunkt for en bilferie, og der er mange interessante steder at udforske i Catalonien-regionen. Det er meget populært at leje en bil i Barcelona, ​​og du kan tage dagture i dit eget tempo. En masse turister kører også til det lille og bjergrige land Andorra, der ligger 192 km nordøst for Barcelona. Andorra er hovedsageligt kendt for sine toldfri varer, men landet har også en masse historiske seværdigheder. 

Med en lejebil kan du også køre til turist- og badebyen Sitges, som ligger 43 km sydvest for Barcelona. Her finder du mange fantastiske strande, historiske bygninger og et rigt natteliv. Sitges er også kendt for byens årlige festivaler, herunder en filmfestival og et karneval. 

Girona er en by i de nordlige dele af Catalonien, der ligger 116 km nordøst for Barcelona. En dagtur hertil kan byde på imponerende monumenter, og Santa Maria-katedralen kan anbefales. Katedralen blev grundlagt i 1300-tallet. En anden seværdighed i Gerona er byens arabiske bade fra 1200-tallet. 

Hvis du er interesseret i kunst, anbefales et besøg i den lille by Figueres. Den ligger 138 km nordøst for Barcelona. Her finder du Salvador Dalí-museet – det næstmest besøgte museum i Spanien efter Prado-museet i Madrid

Trafik

Catalonien-regionen har meget gode motorveje, og skiltningen er omfattende, så du finder let frem. Hvis du kører i Barcelonas centrum, skal du være opmærksom på, at der kan være meget trafik og trafikpropper i myldretiden. Det kan også være vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads i centrum. Et godt tip kan være at køre til byens busstation, Estación de Nord, beliggende i Eixample-distriktet, som har en stor parkeringsplads.

Dansk