Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Barcelona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Barcelona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Barcelona miniguide

Barcelona

Biludlejning Barcelona

Barcelona er Spaniens næststørste by.Det ligger i Catalonien regionen. Det var registreret med 1,6 millioner indbyggere i Barcelona i 2007. Med forstæder kan være 3 millioner plus på. Beliggende i den nordøstlige del af Middelhavet gør byen Spaniens vigtigste trafikknudepunkt og havnebyen. Barcelona har rige kulturelle traditioner.

I 1992 OL blev afholdt her, men som efterfølgende stimuleret turisme. Allerede i 1450 havde byen sin egen universitet, og slottet af greverne af Barcelona bygget op omkring samme tid, stadig kan besøges. Ellers er byen fremlægge en række historiske seværdigheder, og flere af dem er på UNESCO’s World Heritage List.

Kunst Interesserede parter bør helt sikkert tage i Picasso Museum. Barcelona er også et af Spaniens vigtigste industribyer, med særlig vægt på bilindustrien (SEAT, Nissan), mekaniske, kemiske og tekstilindustrien.

Byen har tre lufthavne. Den største er den El Prat Internationale Lufthavn 12 km vest for centrum.

Booking biludlejning i Barcelona, er sikker og billig gennem Billigerebiludlejning.dk. Vælg hvor du vil Barcelona for at hente bilen og leveringssted. (Prisen for envejs-leje er inkluderet). Vælg den ønskede bil og indtast dine kreditkortoplysninger. Efter et par timer vil du modtage en ordrebekræftelse.

Dansk