Biludlejning Barcelona Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Barcelona Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Barcelona Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Barcelona Lufthavn miniguide

Billeje Barcelona Lufthavn

Biludlejning Barcelona Lufthavn

Barcelona Airport (BCN), også kendt som El Prat Airport, der ligger 10 km sydvest for Barcelona .Der er både bus og tog mellem lufthavnen forskellige billeje foretak i lufthavnen, der er Hertz, Avis, Europcar, National og Sol Mar.

Med 27.311.765 besøgende passagerer i 2009, Barcelona Lufthavn er den næststørste lufthavn i Spanien .Lufthavnen er et knudepunkt direkte adgang til omkring 130 destinationer, hovedsageligt i Europa. Barcelona Air’s historie går tilbage til 1918. Den nye Terminal 1, juni 2009, og det er meningen, at en ny terminal vil blive afsluttet i 2012.

Barcelona har at byde på i knap 30 forskellige caféer, barer og restauranter spredt over hele lufthavnen. Rækken af toldfrie butikker, butikker er også gode. Andre faciliteter inkluderer en legeplads, apotek, lægehus, trådløst internet, politi, posthus, bank, VIP-loung.

Der er flere hoteller i nærheden af lufthavnen, herunder den nyligt åbnede Renaissance Barcelona Airport Hotel, Hotel Ciutat del Prat