Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Barcelona Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Barcelona Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Barcelona Lufthavn miniguide

Billeje Barcelona Lufthavn

Biludlejning Barcelona Lufthavn

Barcelona Airport (BCN), også kendt som El Prat Airport, der ligger 10 km sydvest for Barcelona .Der er både bus og tog mellem lufthavnen forskellige billeje foretak i lufthavnen, der er Hertz, Avis, Europcar, National og Sol Mar.

Med 27.311.765 besøgende passagerer i 2009, Barcelona Lufthavn er den næststørste lufthavn i Spanien .Lufthavnen er et knudepunkt direkte adgang til omkring 130 destinationer, hovedsageligt i Europa. Barcelona Air’s historie går tilbage til 1918. Den nye Terminal 1, juni 2009, og det er meningen, at en ny terminal vil blive afsluttet i 2012.

Barcelona har at byde på i knap 30 forskellige caféer, barer og restauranter spredt over hele lufthavnen. Rækken af toldfrie butikker, butikker er også gode. Andre faciliteter inkluderer en legeplads, apotek, lægehus, trådløst internet, politi, posthus, bank, VIP-loung.

Der er flere hoteller i nærheden af lufthavnen, herunder den nyligt åbnede Renaissance Barcelona Airport Hotel, Hotel Ciutat del Prat

Dansk