Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Girona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Girona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Girona miniguide

Girona

Biludlejning Girona

Girona er beliggende nord-øst for Spanien , og er hovedstad i provinsen af samme navn.Byen har 86.672 indbyggere (2005).Girona er både en kommerciel center og en industriel by. Turistattraktioner er først og fremmest den historiske jødiske kvarter i centrum, med museer, sten bygninger og antikvitetsbutikker. Girona har
mange gamle bygninger for at vise, botaniske haver, et kunstmuseum og et historisk museum, med gamle instrumenter på displayet.

“La Rambla de la Libertad” er navnet på en gade i centrum, som også er et besøg værd. Der er mange små specialbutikker, restauranter og fashionable caféer.

Girona har sin egen internationale lufthavn – “ Girona – Costa Brava Airport “, som ligger 10 km syd for centrum.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning i Girona centrum og Girona Costa Brava Airport. Nogle udlejningsbiler til rådighed omfatte Toyota Avensis, Peugot 107, Volkswagen Golf og Ford stationcar. Priserne gives til dig sammenlignes fra flere biludlejningsfirmaer udbydere. Dette sikrer en lav pris på billeje i Girona.

Dansk