Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Birmingham

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Birmingham inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Birmingham miniguide

Billeje Birmingham

Biludlejning Birmingham

Birmingham ligger i den vestlige del af det centrale England , Midlands-regionen.På dette område. Strømmende floder Severn River, Trent River og Ouse River Birmingham er den næststørste by i England efter London , og i
2008 befolkningen anslås til mere end 1 000 000I 1100 er blevet en Birmingham City, der levede at holde markederne, og det voksede til en større by i den industrielle revolution i England i slutningen af 1700-tallet.

Birmingham er en kulturel by, der modvirker de fleste ønsker. Brimingham Royal Ballet er Storbritanniens premier ballet trup, og byen byder også på andre danse arrangementer DanceXchange og Den Internationale Dance Festival. Andre festivaler vil omfatte St. Patrick’s Day Festival afholdes i februar og kinesisk nytår fejres i den kinesiske kvarter. For dem interesseret i historie, kan Birmingham tilbyder mange museer og seværdigheder fra middelalderen.

Birmingham International Airport ligger 10 km uden for centrum, og i 2007 var 6 travleste lufthavn i landet.

Dansk