Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Birmingham

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Birmingham inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Birmingham miniguide

Billeje Birmingham
Biludlejning Birmingham

Birmingham ligger i den vestlige del af det centrale England, Midlands-regionen.På dette område. Strømmende floder Severn River, Trent River og Ouse River Birmingham er den næststørste by i England efter London, og i
2008 befolkningen anslås til mere end 1 000 000I 1100 er blevet en Birmingham City, der levede at holde markederne, og det voksede til en større by i den industrielle revolution i England i slutningen af 1700-tallet.

Birmingham er en kulturel by, der modvirker de fleste ønsker. Brimingham Royal Ballet er Storbritanniens premier ballet trup, og byen byder også på andre danse arrangementer DanceXchange og Den Internationale Dance Festival. Andre festivaler vil omfatte St. Patrick’s Day Festival afholdes i februar og kinesisk nytår fejres i den kinesiske kvarter. For dem interesseret i historie, kan Birmingham tilbyder mange museer og seværdigheder fra middelalderen.

Birmingham International Airport ligger 10 km uden for centrum, og i 2007 var 6 travleste lufthavn i landet.