Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Birmingham Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Birmingham Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Birmingham Lufthavn miniguide

Billeje Birmingham Lufthavn

Biludlejning Birmingham Lufthavn

Birmingham International Airport (BHX) er 10 km fra Birmingham .I 2007 var det sjette travleste lufthavn i England .Der er regelmæssige afgange til og fra Birmingham lufthavn. Lufthavnen er en af de bedste toget i England med 250 afgange om dagen fra stationer 500 m fra passagerterminalen. Seks forskellige selskaber tilbyder billeje.

I 2008 lufthavnen havde besøg af 9.627.589 passagerer. De fem mest populære destinationer i 2007, Dublin, Amsterdam , Edinburgh, Belfast, Dubai .Lufthavnen er hovedsæde for bmibaby, Flybe, Monarch Airlines, Ryanair, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. Lufthavnen har en plan for forbedring indtil 2030.

På Birmingham Airport tilbyder 23 forskellige butikker, herunder skat, valg af caféer og restauranter er også meget god. Der er tre hoteller i nærheden af lufthavnen, Novotel, Ibis og Etap.

Dansk