Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Birmingham Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Birmingham Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Birmingham Lufthavn miniguide

Billeje Birmingham Lufthavn
Biludlejning Birmingham Lufthavn

Birmingham International Airport (BHX) er 10 km fra Birmingham .I 2007 var det sjette travleste lufthavn i England .Der er regelmæssige afgange til og fra Birmingham lufthavn. Lufthavnen er en af de bedste toget i England med 250 afgange om dagen fra stationer 500 m fra passagerterminalen. Seks forskellige selskaber tilbyder billeje.

I 2008 lufthavnen havde besøg af 9.627.589 passagerer. De fem mest populære destinationer i 2007, Dublin, Amsterdam, Edinburgh, Belfast, Dubai .Lufthavnen er hovedsæde for bmibaby, Flybe, Monarch Airlines, Ryanair, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. Lufthavnen har en plan for forbedring indtil 2030.

På Birmingham Airport tilbyder 23 forskellige butikker, herunder skat, valg af caféer og restauranter er også meget god. Der er tre hoteller i nærheden af lufthavnen, Novotel, Ibis og Etap.