Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dublin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dublin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dublin miniguide

Dublin

Biludlejning Dublin

Dublin er en by i midten af Irlands østkyst ved floden Liffey. Dublin er hovedstaden i Republikken Irland .Byen har 496.000 indbyggere, med forstæder, tallet er tæt på en million.

Bryggeriet Guinness Storehouse i St. James Gate, Dublin Castle, fra 1200-tallet, og universitetet Trinity College fra 1592 er nogle af de attraktioner Dublin har at tilbyde. Library of Trinity College har over en million trykte bøger, og har blandt andet Kellsboken, som blev skabt af Celtic munke i 800-tallet er byen kendt for sine litterære historie, og har alle de forfattere som William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde og James Joyce. Desuden har byen flere kunstgallerier, at National Gallery, de irske Museum for Moderne Kunst og City Arts Centre. Dublin tilbyder også musikalske oplevelser, gode natteliv og shopping.

Dublin International Airport ligger ca. 12 km nord for centrum.

Dansk