Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Dublin Airport

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dublin Airport inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dublin Airport miniguide

Dublin Airport

Biludlejning Dublin Airport

Dublin Airport (DUB) er 10 km nord for Dublin , og er den største lufthavn i Irland .Det er meget godt busforbindelser mellem lufthavnen og Dublin, og også andre steder i Irland. Sixt biludlejningsfirmaer, Europcar, Avis, Budget, Hertz og 353 udlejningsbil tilbyder sin service i lufthavnen.

I 2009 beskæftigede 20.500 tusind passagerer i lufthavnen. Fra oktober 2010 en ny terminal 2 være i fuld drift. Dublin Airport er hovedkvarter for Aer Arabb, Aer Lingus og Ryanair. Fra lufthavnen, rejse omkring 100 forskellige destinationer, de tre mest populære internationale destinationer er en Paris, Amsterdam og Malaga. .

Lufthavnen har en meget godt udvalg af butikker, restauranter, barer og caféer. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, apoteker, pengeautomater, erhvervs-og konferencelokaler og meget mere. De nærmeste hoteller er Radisson SAS Dublin Airport Clarion Dublin Airport.

Dansk