Biludlejning Irland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Irland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Irland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Irland miniguide

Irland
Biludlejning Irland

Irland er det vestligste af De Britiske Øer og består af Republikken Irland og Nordirland (som tilhører Storbritannien og ligger nordøst for øen). Republikken Irland har 4.200 tusind indbyggere (2008), og har kyst ud mod Atlanterhavet mod vest, nord Channel mod nordøst, Det Irske Hav mod øst, Det Keltiske Hav mod sydvest og St. George’s Channel i sydøst.

Landskabet i Irland består af klipper, bakker og småfjell kyst og en mere flad landskab i den centrale del af landet. Den højeste top er Carrauntoohil – beliggende 1038 meter over havets overflade.

Irland har et maritimt klima med milde vintre og kølige somre. Det er mest nedbør i den vestlige områder.
Irland er måske bedst kendt for sine øl sort – Guinness, men også Riverdance og traditionel irsk folkemusik er temaer man forbinder med landet.

Hovedstaden Dublin er også landets største by med 1 million indbyggere i hovedstadsområdet regionen. Dublin Beliggende på østkysten, og er en vigtig havn med færgeforbindelser til Storbritannien.Byen er rig på lokaliteter af kunst, kultur og historie, og har et pulserende natteliv og gode indkøbsmuligheder. En stor turist attraktion er Castle Dublin Castle fra 1200-tallet.

Andre større byer i Irland, Cork, Limerick, Galway og Waterford.

Irlands største lufthavn er Dublin International Airport, der ligger 12 km nord for Dublin centrum.
Der er også internationale lufthavne i de byer Corc og Shannon.

Brug af bil er måske den bedste måde at udforske Irland. Søg og find et stort udvalg af udlejningsbil på de fleste destinationer i søgemaskinen ovenfor.