Biludlejning Irland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Irland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Irland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Irland miniguide

Irland

Biludlejning Irland

Irland er det vestligste af De Britiske Øer og består af Republikken Irland og Nordirland (som tilhører Storbritannien og ligger nordøst for øen). Republikken Irland har 4.200 tusind indbyggere (2008), og har kyst ud mod Atlanterhavet mod vest, nord Channel mod nordøst, Det Irske Hav mod øst, Det Keltiske Hav mod sydvest og St. George’s Channel i sydøst.

Landskabet i Irland består af klipper, bakker og småfjell kyst og en mere flad landskab i den centrale del af landet. Den højeste top er Carrauntoohil – beliggende 1038 meter over havets overflade.

Irland har et maritimt klima med milde vintre og kølige somre. Det er mest nedbør i den vestlige områder.
Irland er måske bedst kendt for sine øl sort – Guinness, men også Riverdance og traditionel irsk folkemusik er temaer man forbinder med landet.

Hovedstaden Dublin er også landets største by med 1 million indbyggere i hovedstadsområdet regionen. Dublin Beliggende på østkysten, og er en vigtig havn med færgeforbindelser til Storbritannien.Byen er rig på lokaliteter af kunst, kultur og historie, og har et pulserende natteliv og gode indkøbsmuligheder. En stor turist attraktion er Castle Dublin Castle fra 1200-tallet.

Andre større byer i Irland, Cork, Limerick, Galway og Waterford.

Irlands største lufthavn er Dublin International Airport, der ligger 12 km nord for Dublin centrum.
Der er også internationale lufthavne i de byer Corc og Shannon.

Brug af bil er måske den bedste måde at udforske Irland. Søg og find et stort udvalg af udlejningsbil på de fleste destinationer i søgemaskinen ovenfor.

Dansk