Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Waterford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Waterford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Waterford miniguide

Waterford
Biludlejning Waterford

Waterford er en by 135 km sydvest for Dublin .De fleste af byens beliggende i den sydlige del af floden Suir. Waterford har en befolkning på 46.000 (2006). Waterford er en vigtig havn på den sydlige kyst, og eksporten omfatter animalske produkter.

Waterford er en af de ældste byer i Irland .Byen er kendt for sin krystal produkter og middelalderlige historie. På Waterford Crystal besøgende kan se, hvordan krystal producerede varer, og se håndblåsing. Katedralen ligger i Waterford, i byens tidligere Viking site af Reginald Tower. Denne bygning er Irlands ældste kommunale bygning. Det er opkaldt efter sin grundlægger, og har en udstilling af Waterford historie. Byen har en afslappet atmosfære og tilbyder flere arkitektoniske, kunstneriske, historiske og andre seværdigheder. Områderne omkring Waterford tilbyder gode betingelser for vandre-, cykel-og fugleture i Blackwater flodmundingen. Der er også flere strande og fiskerlandsbyer inden for rækkevidde.

Waterford lufthavn er ni kilometer sydøst for Waterford.