Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Waterford

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Waterford inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Waterford miniguide

Waterford

Biludlejning Waterford

Waterford er en by 135 km sydvest for Dublin .De fleste af byens beliggende i den sydlige del af floden Suir. Waterford har en befolkning på 46.000 (2006). Waterford er en vigtig havn på den sydlige kyst, og eksporten omfatter animalske produkter.

Waterford er en af de ældste byer i Irland .Byen er kendt for sin krystal produkter og middelalderlige historie. På Waterford Crystal besøgende kan se, hvordan krystal producerede varer, og se håndblåsing. Katedralen ligger i Waterford, i byens tidligere Viking site af Reginald Tower. Denne bygning er Irlands ældste kommunale bygning. Det er opkaldt efter sin grundlægger, og har en udstilling af Waterford historie. Byen har en afslappet atmosfære og tilbyder flere arkitektoniske, kunstneriske, historiske og andre seværdigheder. Områderne omkring Waterford tilbyder gode betingelser for vandre-, cykel-og fugleture i Blackwater flodmundingen. Der er også flere strande og fiskerlandsbyer inden for rækkevidde.

Waterford lufthavn er ni kilometer sydøst for Waterford.

Dansk